Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, March 30, 2009

Geert Wilders onthult Telefoonnummer van Chavez

Door Keesjemaduraatje

Mariette Hamer (Fractieleidster van de PvdA) vindt dat de voorstellen die Geert Wilders op internet doet, geen fluit voorstellen. Hebben jullie die eigenijk wel gelezen? Tenslotte is de PVV reeds twee weken de grootste Hugochavezbook partij in de peilingen. Dus is het belangrijk te lezen wat je te wachten staat.

Onder andere onthult Geert Wilders op zijn website het telefoonnummer van Hugo Chavez, de president van Venezuela.

En pak de bobo’s aan die de baas zijn van de provincies, de commissarissen van de Koningin die bijbanen verzamelen alsof het voetbalplaatjes van Albert Heijn zijn, en ondertussen smijten met ons geld. En doe ook eens dit. Draai nou gewoon dit telefoonnummer. (Schrijft u maar even mee.) Heeft u een pen? 00-58 (212) 806 31.11. Nog een keer: 00-58 (212) 806 31.11. Heeft u dat? Dat is het telefoonnummer van het paleis van president Chavez in Venezuela. Hij wil de Antillen graag hebben en wij willen er graag van af. Ik zou zeggen: maak een goeie deal met hem. Strik er om heen en weg er mee. 

1 comment:

hansc@tele2.nl said...

De Heer G. Wilders doet er onverstandig aan als bijna "lid "van de regering met het vingertje te wijzen.
wat veel grotere landen wel en niet moeten doen. Die naam hebben wij toch al.
Is het de heer Wilders bekend, dat de belangrijkste synagoge van voor de oorlog decennia geleden reeds verkwanseld is als moskee in DEN HAAG in de Wagenstraat
En dat wij ons daaraan iedere dag als wij een broodje
aten in een Joodse zaak ergerden.