Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, March 25, 2009

Kraakforum: Je moet je Kop houden!!

Super Moderator
Ik ga er van uit dat mensen die meer weten over de arrestanten dat voor zichzelf houden en niet hier gaan postten. Hoeveel en of ze nog vast zitten is uiteraard o.k., maar namen of adressen of dat soort dingen wil ik hier niet zien. Dat geldt uiteraard altijd, niet iets dat speciaal met deze zaak te maken heeft.


Gisteren, 22:11

Nieuwe gebruiker
Re: Nieuwe ontwikkelingen A'dam Vrankrijk
Ja baas, goed baas.
Mogen we het hier trouwens wel over dat nieuwe amsterdamse social centre hebben, of is dat ook een verboden onderwerp?
Gisteren, 23:52
Vaste gebruiker
Re: Nieuwe ontwikkelingen A'dam Vrankrijk
Sandra,

Hoewel ik veel mijn twijfels over dingen heb. Vind ik dat jij regelmatig over de scheef gaat en dat om eerlijk te zijn jou reacties zeer zeer negatief zijn en de discussie vertroebelen in moddergooi. Ik neem aan dat Ivo en ook andere mensen goede bedoelingen hebben.

Ik ken Ivo inmiddels en twijfel niet aan zijn bedoelingen. en ik vind het zeer zeer storend hoe het er nu aan toegaat. Ik wil ook absoluut niet het gevoel wekken dat ik jou mening onderschrijf of ondersteun. Ik vind het nogal heftig. Als wij een stap verder willen gaan dan moet er iets constructief tot stand komen en ik denk niet dat jou bijdrage daar iets toe leveren.

Jammer allemaal...

4 comments:

janssen said...

Als je een echt stoer weblog zou hebben, had je toch een url geplaats met de bron van dit nieuws?

Jammer, gemiste kans.

natasha said...

Aan niet al het nieuws zit altijd (nog)een url vast, laat dat een wijze levensles zijn, jongeman janssen.

anti-ego said...

Dit heeft keessie gewoon van het krakersforum afgeplukt net als al veel andere postings op dit blog waarvan keesie beweert dat jochem dat "op dit forum heeft geschreven".
Jochem kotst op keessie daar durf ik mijn handen voor in het vuur te steken.

Saloukoning said...

Over Jochem gesproken, die blijkt een toegangsverbod tot de Molli te hebben, wegens agressie: http://indymedia.nl/nl/2009/03/58490ruis.shtml

Wat is dat toch met krakers en agressiviteit? Ze waren toch juist voor een betere wereld? ;)