Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, March 26, 2009

Macho weer vrij

Door Keesjemaduraatje
Vechten Jeroen Macho is weer vrij. Hij werd door de politie aangehouden op verdenking van mishandeling. De gebeurtenissen in en voor het kraakcafé Vrankrijk op 13 september 2008 zijn voor de politie aanleiding geweest in totaal vier mensen op te pakken. De vierde verdachte "Vlo", kon al na enkele uren het politiebureau als vrij man verlaten. Hij had een sluitend alibi. "Vlo"was namelijk op 13 september in het geheel niet in Nederland en kon dat bewijzen.

Jeroen Macho werd ook al weer na een dag verhoor vrijgelaten. Nu zitten Carlo en Jakob nog vast. Dat zijn de verdachtes die ervan beschuldigd worden kraker Yoghurt met een stijgerpijp dan wel houten poot geslagen te hebben.

 

No comments: