Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, March 27, 2009

PowNed Gefeliciteerd

Door Keesjemaduraatje
Vanmiddag werd ik vanaf de burelen van een grote Hoofdstedelijke Extreem-Linkse Website at geattendeerd op de fraude die Geenstijl aan het plegen was. De teller stond namelijk plotseling al op 58.000. Dat wilde ik toen niet geloven en daardoor ben ik een grote scope misgelopen. Wat leer ik hieruit? Altijd krakers op hun woord geloven!!

Dit is nog een keer de Grafiek:

Gefeliciteerd

15 comments:

Dr.D said...

JôH !?

Breinbrouwsels said...

Ze leren het al. Desinformatie!

natasha said...

Misschien ligt het er aan dat ik onlangs blond geworden ben, maar ik snap het niet. Statistiek is niet mijn sterkste punt.
Kan iemand het even uitleggen?

keesjemaduraatje said...

ze hebben de teller lager gezet, zodat ze nog even door konden gaan met werven. Daarom heben ze un opeens 8000 leden meer dan op de teller stond

piet stok said...

Kijk eens aan, ze zijn nog niet eens begonnen of ze belazeren het klootjesvolk al. En dat pretendeert 'de leugenachtigheid van het omroepbestel' te willen doorbreken. Hahahaha, heb je nou je zin, keesje?

Peter V. said...

Gezien de geld-terug-actie bij de ledenwerfcampagme kun je stellen dat de ledenwerfcampagne eigenlijk helemaal geen succes is geweest.

Verder heeft PowNed nu wel de 50 duizend leden gehaald, maar daarmee heeft PowNed nog geen zendvergunning. Daarvoor moet PowNed ook nog aan een andere eis voldoen. De Omroepwet schrijft voor dat een zendgemachtigde een maatschappelijke stroming moet vertegenwoordigen. Ik vraag me af hoe PowNed dat gaat oplossen. Wat voor maatschappelijke stroming vertegenwoordigt PowNed? Het klootjesvolk dat erop kickt om mensen op laag bij de grondse manier te dissen? Maar goed, we zullen wel zien hoe PowNed dit gaat oplossen en wat het Commissariaat voor de Media hierop zal beslissen.

piet stok said...

Zeg Keesje, doe eens reageren op mijn reactie, in plaats van dat gezever over biologische melk... volgens mij schaam je je ontzettend dat je je de laatste tijd hebt ingezet voor een club die slechts commerciële belangen nastreeft en op populistische wijze de erfenis van wijlen Pim Fortuyn misbruikt. Ga eens dood, geen stijl.

piet stok said...

@Peter V.: wie beweert dat ze zoveel leden hebben....? Die teller op hun website is in elk geval een farce.

GorilaZz said...

hoe kan keesje nou reageren op iemand die hier nooit nie meer zou posten nie

keesjemaduraatje said...

@Piet Stok: als het niets wordt en Geenstijl gaat vervelende TeeVee programmas maken, hebben we toch een leuke tijd gehad. Soms moet je wel eens iets steunen.

Ernst said...

Ik ben lid van Powned geworden, vrijwel zodra het kon, niet omdat ik er zulke verheffende tv van verwacht, maar omdat ik die nu ook niet krijg. En die bagger van de publieken die wordt dan ook nog eens opgediend met een gezicht alsof we het hier hebben over produkten van de hoogste kwaliteit en integriteit. Dat het Powned gelukt is, -en uiteraard vertegenwoordigen ze een maatschappelijke stroming, de stroming van degenen die zich niet vertegenwoordigd voelen- dat vind ik prachtig. Erger kan het niet worden op tv.

Turan Tankgirl said...

Iedereen die in medialand als een blinde de weg kent of zelfs zwaar hoorgestoord is, weet dat de niet-ledenmarge tenminste 15% bedraagt. Er moet nog steeksproefsgewijs een accountantscontrole plaats hebben voor het antwoord op de vraag of alle leden wel lid zijn. Die Dominicus en Ambrosius wisten dat en hebben vanzelfsprekend de reaguurders een rode lap voor gehouden. Keesje POWNED met z'n statistiekje. Hahahaha. Als een paar duizend man/vrouw hun lidmaatschap opzeggen tussen NU en stel twee maanden dan is Powned Powned

Peter V. said...

@ Ernst

Ik ben het met je eens dat de huidige omroepen vooral een hoop bagger brengen. Maar in plaats van lid te worden van PowNed zou je ook iets anders kunnen doen. De grote omroepen zijn allemaal verenigingen. Daarvan zou je lid kunnen worden, ledenvergaderingen bezoeken en je mening geven over wat voor televisie ze zouden moeten maken. Als je dat met een behoorlijke groep mensen doet, dan kunnen de omroepen daar niet omheen.

D. G. Neree said...

In feite is het natuurlijk misleiding en inderdaad een prima voorbeeld van hoe ze zelf met de waarheid (en de reaguurders/(aspirant)leden) omgaan. Ook die prijsvraag met: wie raadt het juiste tijdstip van de 50.000e inschrijving was dus pure verlakkerij.

Geenstijl een ranzige site, maar ik ben reuze benieuwd wat ze aan televisie gaan brengen. Televisie is maar amusement en daar zullen ze waarschijnlijk wel wat van veroorzaken. Zolang ze niet in de politiek gaan vind ik alles best.

Hendrik said...

Eerst laten ze je geloven dat je eenmalig 6 euro moet storten en dan krijg je het jaar erop een incasso..optieven met die sukkels met hun toch niet zo leuke tv programma's