Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, March 26, 2009

Social Center in Amsterdam

Door Keesjemaduraatje
Nadat het kraakcafé Vrankrijk, naar aanleiding van de mishandeling op 13 september 2008, gesloten werd, is er gezocht naar een andere ruimte in het centrum van Amsterdam. Twee dagen voor de arrestaties van drie verdachten, kraakten de activisten van Vrankrijk een gebouw aan de Piet Heinkade. Op onderstaande film leggen ze uit waarom.

2 comments:

piet stok said...

'Spirit of squaters' lees ik op het filmpje, dus toch een sekte. Versta er verder niets van, want het duo spreekt geen nederlands. Toch goed dat maduraatje hier aandacht aan besteedt, al is het niet aan mij besteed.

ex-collega said...

Waar ik vandaan kom noemen een slot open breken inbraak. Hier zal er na een "broader political discussion" wel een goede reden voor gevonden kunnen worden.