Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Saturday, March 28, 2009

Vrankrijk ruzie in beeld

Vrankrijk_in_beeld_2

Voor de mensen die tot nog toe weggekeken hebben: Op 13 september werd er in en voor het kraakpand Vrankrijk te Amsterdam gevochten. Daarbij werd Yoghurt ernstig gewond. De pliessie deed een onderzoek. Opsporing Verzocht werd ingeschakeld. Maar de krakersters hielden hun mond. Getuigen wilden niets zeggen en de overheid tastte in het duister.

Afgelopen maandag werden dan uiteindelijk, na zoveel maanden, vier arrestaties verricht. Jeroen en Sanne Meisje werden in Krommenie opgepakt en Carlo en Jakob werden in Amsterdam in de kraag gevat. Een dag later kwam daar nog een arrestatie bij. Vlo werd in Amsterdam gearresteerd.

Sanne Meisje, werd op maandag na enkele uren verhoor reeds weer vrijgelaten. Volgens de politie blijven er in totaal nog twee mensen in voorarrest: Carlo en Jakob. Ze worden ervan verdacht Yoghurt met steigerpijpen  geslagen te hebben, wat hersenletsel tot gevolg had. Ze zullen zeker nog twee weken in arrest blijven.

Op de tekening zie je hoe de slachtoffers en daders elkaar kenden. 

2 comments:

dikke lul! said...

Hahaha echt grappig dat je duidelijk de klok hebt horen luiden maar niet weet waar de klepel hangt!

keesjemaduraatje said...

ik ga er maar even vanuit dat jij me ook niet gaat vertellen waar de klepel hangt?