Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, March 28, 2009

Vrankrijk ruzie in beeld

Vrankrijk_in_beeld_2

Voor de mensen die tot nog toe weggekeken hebben: Op 13 september werd er in en voor het kraakpand Vrankrijk te Amsterdam gevochten. Daarbij werd Yoghurt ernstig gewond. De pliessie deed een onderzoek. Opsporing Verzocht werd ingeschakeld. Maar de krakersters hielden hun mond. Getuigen wilden niets zeggen en de overheid tastte in het duister.

Afgelopen maandag werden dan uiteindelijk, na zoveel maanden, vier arrestaties verricht. Jeroen en Sanne Meisje werden in Krommenie opgepakt en Carlo en Jakob werden in Amsterdam in de kraag gevat. Een dag later kwam daar nog een arrestatie bij. Vlo werd in Amsterdam gearresteerd.

Sanne Meisje, werd op maandag na enkele uren verhoor reeds weer vrijgelaten. Volgens de politie blijven er in totaal nog twee mensen in voorarrest: Carlo en Jakob. Ze worden ervan verdacht Yoghurt met steigerpijpen  geslagen te hebben, wat hersenletsel tot gevolg had. Ze zullen zeker nog twee weken in arrest blijven.

Op de tekening zie je hoe de slachtoffers en daders elkaar kenden. 

2 comments:

dikke lul! said...

Hahaha echt grappig dat je duidelijk de klok hebt horen luiden maar niet weet waar de klepel hangt!

keesjemaduraatje said...

ik ga er maar even vanuit dat jij me ook niet gaat vertellen waar de klepel hangt?