Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, April 17, 2009

Alle Arrestanten Onmiddellijk Vrij!!

Door Keesjemaduraatje
Eigenlijk kom ik net thuis, want ik was in Rotterdam bij de debat tussen Groenlinks, het COC en Tariq Ramadan en daar wilde ik iets over schrijven. Maar nou blijkt dat de Webmaster van de Extreem-Linkse Arrestanten Website Ravagedigitaal.org is opgepakt, wegens het bedreigen van Geert Wilders. Enkele weken geleden stond er een Dagboek van Rene D. op Ravage en daarin wordt de draak gestoken met de opvattingen en activiteiten van Rene Danen, de voorzitter van Nederland Bekent Kleur.

Ik had de hoofdredacteur net aan de telefoon. Hij begrijpt deze wereld niet meer. Als we geen gevoel voor humor meer mogen hebben, dan zijn we ver heen. Maar goed. Ik heb wel beloofd, dat als hij de cel in moet, dat ik dan een arrestantengroep op ga richten. Dan gaan we bij de Bijlmerbajes staan en roepen:

"Alle Arrestanten onmiddellijk Vrij"http://www.indymedia.nl/nl/2009/04/58901.shtml
http://blogs.taz.de/meineguete/2009/04/16/wilders_webmaster_nach_satire_verhaftet/
http://home.hetnet.nl/~c.brendel/Ravage2.htm
http://www.standejong.nl/2009/04/16/webmaster-ravage-digitaal-aangehouden/
http://www.telegraaf.nl/binnenland/3720283/__Arrestatie_na_bedreiging_Wilders__.html
http://www.elsevier.nl/web/Artikel.htm?contentid=230869
http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2009/04/webmaster_opgepakt_na_bedreige.html
http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8308

No comments: