Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, April 05, 2009

Fascisme is Moord!!

Door Keesjemaduraatje
Dat is natuurlijk het gemakkelijkste. De mensen waar je het niet mee eens bent voor fascist uitmaken. Dan ben je er van af en dan kan je door met je leven. Nu overkomt het Ravage. Dat is zeg maar de voortzetting van het weekblad van Wijnand Duijvendak "Bluf". Ravage heeft een artikel over de anti-NATO-demonstraties in Straatsburg gepubliceerd en Anti-NATO-Tegenstanders roepen op de Indymedia heel hard: "fascisten!!!" en rennen dan hard weg. Kijk maar:

Ravage_che

7 comments:

GorilaZz said...

anti Nato tegenstanders, even voor de duidelijkheid. Taaltechnisch zijn die voor de Nato, maar klopt dat in dit verhaaltje?

Tarak said...

Waarom demonstreert men zo fel tegen de NATO?

Wat is er mis met een militair defensief verdrag?

Ik begrijp het verband niet zo goed met links, of is het zoiets simplistisch als puur anti-militairisme: "als leger dan fout".
En worden de beschermingsfactor die een leger ook biedt terzijde geschoven?

Zie overigens ook de foto's op http://www.spitsnieuws.nl/archives/foto/2009/04/post_57.html

Heftige foto's en bedenk dat voor molest de verzekeraar niets uitkeert. Leuk als je hotel in de fik wordt gestoken, of je winkel aan gruzelementen wordt geslagen.

piet stok said...

Quote: 'Leuk als je hotel in de fik wordt gestoken, of je winkel aan gruzelementen wordt geslagen.'

Of je familie aan flarden wordt geschoten in Afghanistan...

Peter V. said...

@ Tarak

Er is natuurlijk niets mis met een defensief militair bondgenootschap, maar inmiddels is de NATO geen defensieve maar een offensieve organisatie geworden.

Bas said...

Wat mij altijd verbaast zijn de demonstranten.
Krijgen ze een dagje vrijaf in de strijd voor het dagelijks brood van ,of een baas ?
Werkloos zijn is een mogelijkheid van vrijheid van gaan en staan,maar dan nog wat drijft de armoedzaaier om de ramen in te gooien van, wiens brood men eet ?
De laatste ,niemand die er naar zal luisteren als er geen rellen ontstaan als ze iets willen zeggen ,maar dank zij......
Al die demonstranten zijn het voorbeeld van het gezegde ,verdeel alle rijkdom op aarde evenredig tussen de mensen .1 jaar later hebben de rijken alle bezittingen weer terug en de armen zijn weer even arm .
Dan word het weer tijd om te demonstreren voor de IQ gehandicapte arme mens .
En herhaalt zich de geschiedenis .

natasha said...

@ Bas : Vind je nou echt dat je hier een orginele gedachte deponeert? Dat ze dat nou niet eerder gehoord hebben 'krijgen ze daarvoor vrij', 'ga werken'. Pfff Bas. Nee, jij bent lekker zinvol bezig.

dirk said...

Moeten al die reaguurders hier eigenlijk niet werken, of krijgen ze van de baas betaald om een beetje commentjes te gaan typen?