Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, April 03, 2009

Keesje zijn Photoblog

Door Keesjemaduraatje
sinds woensdag heb ik een SonyEricsson W302 in bezit (dat is een mobiele telefoon) en daar kan ik hele mooie foto's mee maken. Het leuke is, dat die foto's direct naar mijn weblog gaan.

File3 http://www.keesjemaduraatje.web-log.nl/photos/actie/

Helaas staan en nog een paar rare teksten bij. Ik ben nog aan het uitzoeken hoe die eruit moeten. Bovendien hou ik het toestel soms verkeerd om. Maar verder heb ik een paar hele mooie foto's van de file naar Utrecht gemaakt.

In juli 2009 ga ik de Staande Mast Route van Delfzijl, via het IJsselmeer naar Rotterdam zeilen. Daarbij zal ik dan foto's nemen en die kunnen jullie dan meteen zien op mijn photoblog. Dat is leuk.

No comments: