Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Saturday, April 04, 2009

Zoon Khaled Abu Zaid gaat in VS studeren....

Door Keesjemaduraatje
Oh, gelukkig. Ik dacht al. Wat moet van die jongen worden? Maar hij gaat gelukkig in de VS studeren.

De man van SP-Senator Meulenbelt woont nog steeds met twee zonen op de Gaza strook. Ondanks harde kritiek op Israël en de Verenigde Staten, zitten ze op een Amerikaanse school in Gazastad.

Khaled_rookt "Het gaat wel goed met de jongens van Khaled. De internationale/Amerikaanse school die is gebombardeerd gaat door in een gehuurd flatgebouw, en de oudste wil toewerken naar een studiebeurs in de VS. Hij maakt een hele goede kans, als hij de komende twee jaar knoerthard werkt. Een doel in zijn leven, iets van een mogelijkheid om uit deze ellende te komen. We gaan opnieuw proberen om ze er voor een vakantie in Amsterdam uit te krijgen, in de zomer. Vorig jaar is het, na twee jaar gehannes en gedoe eindelijk gelukt. Wie weet. "Commentaar van Keesje: Ik gun het hem natuurlijk van harte. Mijn zoon gaat binnenkort ook naar een Internationale Universiteit. Maar ik vraag me wel af of de Palestijnse leiders zichzelf niet ook een beetje hypocriet vinden. Steeds schelden op alles wat Israelisch en Amerikaans is en dan je zoon in  de VS te laten studeren. Waarom niet in Damascus of Teheran?

De vraag stellen is hem beantwoorden....

No comments: