Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Monday, May 11, 2009

Censuur op Keesjemaduraatje!!

Door Keesjemaduraatje zelf

CensuurDe laatste dagen krijg ik zoveel ongewenste reacties, dat ik me genoodzaakt heb gezien de toegang voor reacties op "Autenticatie" te zetten. Als je dus wilt reageren, dan moet je dus aanmelden bij Typepad, whatever that may be. Maar blijkbaar is het jullie nog niet gelukt, want ik zie helemaal geen reacties meer.

Maar ik heb geen zin midden in de nacht op te moeten staan omdat weer allerlei krakerstuig mij voor "Zionazi" uitscheldt en ik de reacties moet verwijderen.

Een bevriende psychologe vindt trouwens dat ik erg veel "geflipte minkukels" naar mijn weblog trek. Ze heeft erg gelijk. En jullie zijn van harte welkom. Maar geen gestoorde dingen naar mij gaan roepen. Want desnoods ga ik Meulenbelten. Daar ben ik een hele gekke in.

2 comments:

Pineut said...

Over meulenbelten gesproken, wanneer ga je weer een leuk stukje over Anja schrijven ? Haar laatste entry is weer genoeg voer voor kritiek. :o)

Vr. Gr. Pineut

Louisa said...

@Pineut, ik heb even gekeken, het is weer meer van hetzelfde bij Anja.
Na deze entry stromen de bekende goedkeurende reacties van haar discipelen weer binnen bij haar, de enkeling die tegengas geeft wordt geweerd of afgeplast en dan denk ik maar aan de woorden die ik eens las op internet:
1) Israël is stout, de Palestijntjes zijn lief
2) Anja heeft altijd gelijk,
3) Als blijkt dat Anja zich vergist, treedt regel 2 in werking.
Ware woorden. Het is iedere keer hetzelfde liedje en je kan je afvragen of kritiek op A. wel zin heeft.
En ondertussen zijn Israël en het P.volk met elkaar in gevecht, kijken de Arabische landen rustig toe (valt het je ook wel eens op dat er geen enkel Arabisch land eens constructief meedenkt en helpt aan een oplossing, wel nee, die vinden deze situatie best)en verandert er niks.
Hopeloos..