Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, May 28, 2009

Ravage niet vervolgd voor Rene Danen-parodie

Door Keesjemaduraatje
Weer een lichtpuntje voor de vrijheid van meningsuiting. De hoofdredacteur van het extreem-linkse krakersblad Ravage wordt niet vervolgd voor zijn column "Dagboek van Rene D." In de column kroop hij in de huid van de 'Nederland Bekent Kleur' voorzitter Rene Danen en legde deze Rene bedreigende en laatdunkende opmerking over Geert Wilders in de mond.

Twee maanden na het plaatsen werd de webmaster Roeben (toch niet dezelfde Roeben die het verschil tussen "y" en "ij" niet weet?) opgepakt en zijn PC in beslag genomen. Later moest Alex van Veen op het politiekantoor komen om de zaak uit te leggen.

Alle belangrijke anti-islam-blogs spraken zich destijds tegen de arrestatie en de vervolging uit. Van de extreem linkse websites kreeg Alex veel minder steun. 

Nu ís de aanklacht ingetrokken. Lees hier het gehele bericht

No comments: