Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Monday, May 11, 2009

Taliban gebruikt Witte Forfor....

Door Keesjemaduraatje
Toch maar weer ff een beetje olie op het vuur gooien. Ik ben tenslotte provocateur en heb een naam hoog te houden. Wat is namelijk het geval?

De Taliban wordt ervan verdacht in de Swat-vallei witte forfor gebruikt te hebben. Zoals bekend, veroorzaakt witte fosfor verbrandingen bij burgers die in het gebied wonen. Schande!!

Weten ze niet dat dat volgens de Geneefse Conventie HELEMAAL NIET MAG?

Wanneer mogen we trouwens de eerste demonstratie op de Dam of Museumplein tegen Pakistan verwachten? Grootscheeps aanvallen op de Swatvallei, waarbij burgers het slachtoffer worden. Genoeg reden lijkt me.

No comments: