Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Wednesday, June 10, 2009

As je ze nodig heb..

Door Keesjemaduraatje
Veel reaguurders van dit web-log zijn tevens ex-krakers. Dus dat zit wel goed. Maar als ik dan een keer iets vraag om uit te zoeken, dan zijn ze er niet en dan zie je ze niet. Ik vroeg een paar dagen geleden wat of Alexander Pechtold bedoelde met zijn opmerking dat er op een PVV bijeenkomst over Rode Neuzen was gepraat. En ik vroeg ook wat er bedoeld werd met de opmerking in het programma Buitenhof, dat de PVV journalisten zou bedreigen en dat Hero Brinkman geen respect zou hebben voor gevallen soldaten met een Marokkaans paspoort.
Geen antwoord van reaguurders mogen ontvangen en daarom hier de twee voorbeelden waarop de opmerking betrekking heeft.




No comments: