Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, June 08, 2009

De Pedofilie van ex-kraker Danïel Cohn Bendit

Door Keesjemaduraatje
In Nederland hebben we natuurlijk de affaire Herman Meijer, de vroegere voorzitter van Groen-Links, die in een boek heeft toegegeven, omfloerst en verbloemd, niet geheel afwijzend tegenover pedofiele contacten te staan. Helaas kunnen de meeste Nederlandse journalisten slecht Frans verstaan en is een soortgelijk incident niet doorgedrongen tot de Nederlandse kranten en ik moest ook even goed luisteren, maar de Grote Daniël Cohn Bendit, ex-kraker en revolutionnair van '68, of woorden van gelijke strekking, blijkt ook zo'n boek geschreven te hebben. (Le Grand Bazar)

Daniël werkte in een kleuterschool en zoals hij zelf schreef, gebeurde het wel eens dat een jongetje zijn gulp openmaakte en dan zei hij eerst nog:"waarom speel je niet met de anderen?" Maar nou ja, dat jochie wilde zo graag enzovoorts enzovoorts. Ik laat de rest aan jullie verbeelding over.

De Franse presidentskandidaat Francois Bayrou wordt in het onderstaande fragment door Daniël Cohn Bendit beledigd en gekleineerd. Francois Bayrou kritiseert Cohn Bendit, vanwege diens lunches bij de Franse President Sarkozy. Daniël zegt tegen Bayrou dat hij nooit president zal worden, omdat hij een "min kereltje" is. En dan zegt Francois Bayrou opeens: "maar over minne kereltjes gesproken, daar kan jij ook wel wat van..."Een rel is geboren en je zou verwachten dat Daniël Cohn Bendit nu heel weinig stemmen voor zijn Groene Partij zou krijgen, maar niets is minder waar. Francois Bayrou krijgt kritiek van de kiezers, omdat ze het zo zielig voor de Rode Dany vinden...

No comments: