Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, June 05, 2009

Geert Wilders zijn haar

Door Keesjemaduraatje
Wat doet Geert Wilders nu met zijn haar? Volgens mij laat hij het blond er nu uitgroeien en krijgt hij daarna zwart-grijze haren. Daarmee werkt hij ook qua haar langzaam naar het statige premierschap toe.

Wilders_zijn_haar

2 comments:

Ge said...

Goeie Keesje. Ik hoorde alleen net in het journaal dat Balkenende nog liever met Groen Links en de SP in een regering gaat zitten dan dat hij met dat domme blondje met kunstmatige intelligentie gaat samenwerken.
Wat een vertoning. Hij schrijft zijn lijsttrekker van de EU verkiezingen gewoon openlijk de les; microfoon af doen, hou de bos bloemen omhoog. En die charlatan maar knikken en knippen. Hoe lang houdt hij dat vol?

roeben said...

wat naast die parfumpruik ook opvalt is dat geert steeds met z'n tong langs zn kunstklapper wryft.. blykbaar heeft de tandarts zn werk niet goed gedaan en zit die klapper los of scheef..
een onsmakelyk gezicht..