Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, June 28, 2009

Halsema en Marcel Ruter

"Halsema en Ruter stelletje"
Klokkenluider - 27.06.2009 19:58

Klokkenluider Online publiceert een screenshot van een artikel op Wikipedia over de rechts-extremist Tim Mudde. Onder de kop Voorpost en post-CP lezen we het een en ander over zijn strijdmakker Marcel Ruter. Dan staat er het volgende: "Ook was hij hier verantwoordelijk voor internationale contacten, bezoekt vaak bijeenkomsten in België en samen met Marcel Rüter (noemenswaardig is de vrijpartij die hij had met Femke Halsema, die Rüter tot op de dag van vandaag achtervolgt) in de zomer van 1996, de universiteit van de Franse Nieuw-Rechtse organisatie GRECE."

Kijk, wij zijn het eens met een ieder die zegt: het seksleven van politici, dat is prive. Daar kom je niet aan. Tenzij. (Professor Ben Knapen -Kwaliteitsjournalistiek te Nijmegen- bent u daar nog?). Tenzij? Ja, tenzij een zeer vooraanstaand politicus het volk bedriegt over zijn werkelijke seksuele geaardheid. Dat maakt hem namelijk ongeloofwaardig. Dan liegt hij over andere dingen ook. Tenzij? Ja, tenzij een zogenaamde ‘linkse’ troela die zegt steeds te denken aan de vertrapten en onderdrukten gaat liggen naaien met een 'nieuwrechtse' denker. Dat maakt deze politica namelijk ongeloofwaardig. Als het waar is.

Het staat al lange tijd ongestraft op Wikipedia, dus er is zeker een kans dat het waar is.
 

Lees meer over: zonder rubriek

aanvullingen
NN
NN - 27.06.2009 21:50

post dit op geenstijl aub dit intereseert toch helemaal niemand.
Even goed analyseren
... - 27.06.2009 22:21

De vraag is wat de positie was van dit figuur toen Halsema wat met hem kreeg en in welke mate en waarschijnlijk viel ze dan nog niet op zijn expliciet rechtse gedachtes.

En dus een linkse parlementarier proberen aan te vallen met dit soort berichten is vrij zinloos als je het karakter van iemand aanvalt op basis van indirecte argumenten waarvan sexuees gedrag uit het verleden je hoofdargument is. En waarbij je steld dat omdat de een zich in een bepaalde richting van denken heeft ontwikkeld, de huidige stellingen van de ander ook wel onbetrouwbaar zouden zijn.

Dus inderdaad Geen Stijl kwaliteit.


weg?
ja - 28.06.2009 12:13

Kan wel weg toch, het is ook nog eens een verzinsel (niks te zien op wikipedia, poging van de fasco's om wat aandacht te trekken?)

No comments: