Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Monday, June 08, 2009

Inter-religieus-vandalisme

Door Keesjemaduraatje
Kijk even mee, naar het bordje in de lift van het ziekenhuis te Enschede.

Interreligieusvandalisme

Er is dus niet alleen een kapel in het ziekenhuis, maar ook een moskee. Omdat de meeste mensen die een moskee bezoeken het woord "moskee" niet kunnen lezen, staat er ook nog het Turkse woord "cami" bij. Voor de Arabische mensen staat het arabische woord "mashid" er ook nog bij. Je zou zeggen dat het Enschedese ziekenhuis nu wel alle multi-culturele registers heeft getrokken die je maar voor kunt stellen en dat de islamieten, ook de analfabeten, zich hier heel erg thuis zullen voelen.

Toch jammer, dat de inter-religieuze-vandalisten hier weer een beetje roet in het eten gaan strooien en het bordje kapot gaan maken.

    

No comments: