Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, July 13, 2009

Geef de Kraakvarkens terug!!

Door Keesjemaduraatje
Bij de ontruiming van een kraakpand aan de Amsterdamse Schellingwouderdijk, zijn door de politie drie Spaanse Kraakvarkens aangetroffen. De varkens zijn tijdelijk opgevangen in het Beloofde Varkensland te Amstelveen. Nu de krakers hebben aangekondig vandaag de varkens te komen ophalen, schreeuwen de media moord en brand. De varkens zouden mager en schrurftig zijn en bovendien slecht verzorgd. Eén van de varkens zou een uitgescheurde neus hebben door de ring die er illegaal ingebracht is.
Op het kraakforum van Ravagedigitaal ontspon zich de volgende discussie:

Kraakvarkens Keesjemaduraatje - July 12, 2009 - 09:37 pm
interessant. Nu moeten de krakers kiezen tussen solidariteit met mede-krakers die op deze manier, door een ontruiming, hun huisdieren kwijtraken en aan de andere kant het dierenactivisme.
Wel obscuur trouwens dat de kranten suggereren dat de varkens mogelijk door mensen zijn verkracht. Dat is toch van hetzelfde niveau als de zogenaamde jerrycans met draden er nog in, die de politie steeds zegt te vinden.
Krakers: kies voor solidariteit. Die varkens moeten terug naar de kraakbeweging.


Gast - July 13, 2009 - 01:46 pm
@Keesjemaduraatje:
Die varkens moeten mooi blijven waar ze nu zijn. Er is GEEN excuus om beesten te verwaarlozen. De vraag is natuurlijk in hoeverre de krakers hier schuldig aan zijn, al hebben ze de schijn tegen. Wellicht hebben ze de varkens pas net ergens gered. Wie weet.

Ook al heb je weinig geld, vind ik dat je voor je beesten moet zorgen. Sommige mensen kopen eerst een zak brokken voor de honden, en als er geld over is iets te eten voor zichzelf. Dat is de consequentie van dieren houden: Je moet er voor zorgen.


MDTBer - July 13, 2009 - 01:12 pm
Nu moeten de krakers kiezen tussen solidariteit met mede-krakers die op deze manier, door een ontruiming, hun huisdieren kwijtraken en aan de andere kant het dierenactivisme.

TEGEN leegstand
TEGEN dierenmishandeling

niks kiezen, aktie!


puk - July 12, 2009 - 11:38 pm
Overdreven gezeik over die varkens terwijl iedreen gewoon vlees vreet! Niemand hoor ik over de krakers die hun huis kwijt zijn!


hetesoep - July 12, 2009 - 10:46 pm
@Keesjemaduraatje

"Wel obscuur trouwens dat de kranten suggereren dat de varkens mogelijk door mensen zijn verkracht."

Kranten?
De enige dit dit beweert is geenstijl.nl
Tja...


Keesjemaduraatje - July 13, 2009 - 02:52 pm
Opvallende dat als het over dieren en dierenmishandeling gaat, zonder meer de propaganda van de massamedia geloofd wordt. Die varkens zien er prima en helemaal niet mager uit. Vraag eens aan die krakers of het verhaal wel waar is.
keesjemaduraatje


- July 13, 2009 - 04:08 pm
voor die ongelovigen, die aan mijn identiteit twijfelen:
kijk vanavond op mijn keesjemaduraatje.web-log.nl en overtuig jezelf dat ik in dit ene geval 100% achter de krakersters sta. Varkens terug naar Huis!!!
 

No comments: