Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, July 15, 2009

Kraakvarkens brengen geld op

Door Keesjemaduraatje
Dafne Westerhof is voorlopig niet van plan de kraakvarkens aan de rechtmatige eigenaren terug te geven. Ze is zelfs een inzamelingsactie begonnen om een "Kraamkamer" voor één van de kraakvarkens te bouwen.
Het Lenie 't Hart gehalte wordt met de dag groter. Werpen normale varkens gewoon in een hoop stro een paar biggen, worden deze kraakvarkens gebruikt om een grote inzamelingsactie te houden. 

Kraamkamer2   

8 comments:

Anonymous said...

Zeg, Keesje. Ben je eigenlijk zelf al eens gaan kijken om met eigen ogen te aanschouwen waar je zo'n ophef over maakt? Zou je enorm goed doen.

Leonie said...

Keesje, ik kom daar regelmatig en je hoeft niet bang te zijn dat het een roze poppenkamertje wordt. Je moet het niet zo letterlijk nemen, er komt gewoon een houten schuurtje met stro (iets dat de krakers niet hadden en ook nooit zullen hebben waarschijnlijk!!). Het Beloofde Varkensland is afhankelijk van giften. Heel veel geld gaat op aan goede voeding, dierenartskosten, stro en hooi. Er wordt niets aan 'ijdelheid' uitgegeven, geloof me maar!

Maya said...

Keesje, het is Dafne Westerhof en niet Daphne Westbroek. Die inzameling is er ook omdat er nu drie extra varkensbekjes gevoed moeten worden en de dierenartsbehandelingen zijn ook niet gratis. Ben het met Leonie hierboven eens: er wordt daar geen cent uitgegeven aan 'ijdelheid', alleen maar aan de dieren. En ik kan het weten.

pul said...

keesje wil gewoon aandacht omdat die varkentjes nu alle aandacht krijgen. Heeft keesje geen vriendin ofzo?

keejemaduraatje said...

van die Dafne wil ik best wel een beetje aandacht krijgen. Maar dan moet ze geen chemische castratiespullen bij zich hebben

keejemaduraatje said...

@Maya: ik heb haar naam nu verbeterd.
Het is wel een leuk mens , maar ze moet onze varkens geen rare discriminerende namen geven. "Big Trouble" klinkt niet erg positief.

Maya said...

Ach, chemische castratie is maar tijdelijk hoor. Die ballen hangen er nog, don't worry. En Dafne kennende is de naam Big Trouble alleen maar ironisch bedoeld; 'big' wordt niet bedoeld als groot maar gewoon het NL woord big(getje).

Harm-Jan said...

WAT JE ZEGT BEN JE ZELF