Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, July 12, 2009

Nederlandse Politiek

Door Keesjemaduraatje
Het is misschien een beetje vreemd, als ik op de zondagmiddag, terwijl ik met jullie de huidige Nederlandse politiek wil bespreken, begin met de vroegere Duitse Bondskanselier Helmut Kohl te citeren. Dat komt namelijk zo. De gevestigde Duitse partijen hadden een groot wantrouwen ten opzichte van de Grünen. Daar waren anti-kernenergie-demonstranten bij, daar waren RAF-sympathisanten bij en KPD-ML mensen, zoals de schreeuwlelijk Jürgen Trittin. Eigenlijk waren de Grünen een combinatie van Wijnand Duijvendak en Paul Rosenmöller, maar dan met duizenden tegelijk. Een schrikbeeld.

KohlDus toen de Grünen dreigden een verkiezingsoverwinning te behalen, deden SPD en CDU er alles aan, om ze uit de regering te houden. Dat begrijp je zelf ook wel.  Helmut Kohl had al 16 jaar van 1982 tot 1998 achter elkaar geregeerd. Dus daar moest op een gegeven monent een einde aan komen. De enige manier om die man weer kwijt te raken, was een Rood-Groene Regering. Anders had hij er nu nóg gezeten.

Na de verkiezingsuitslag, met winst voor de Grünen, pleitten sommige mensen voor een "Grosse Koalition", van SPD en CDU. Nou komt het citaat van Helmut Kohl: "Als je de verkiezingsuitslag niet respecteerd, winnen de extremen terrein". Daar bedoelde de oude meester mee, dat als je expres als midden-partijen naar elkaar toe trekt en de macht probeert te behouden, dan zullen extremistische partijen steeds meer terrein winnen. Hij weigerde met de SPD te gaan regeren, omdat de kiezer dat niet had gewild. Een democratische daad van Helmut Kohl.

Dat moeten de Nederlandse politici eens goed in hun oren knopen. PvdA, CDA en VVD zitten nu al jaren heel dicht op elkaar lippen. De kiezer heeft nauwelijks de kans een andere richting te kiezen. Wouter Bos, Alexander Pechtold en Mark Rutten lijken wel broertjes. Balkenende is al jaren aan de macht. Er is geen oppositie.

Nu doet het krankzinnige feit zich voor dat het kabinet oppositie gaat voeren tegen de enige echte oppositiepartij die er in dit land is: de PVV met Geert Wilders. Guusje Ter Horst roept zelfs op om in opstand te komen tegen de oppositiepartij PVV. Minister van der Laan wil zelfs met de PVV in debat gaan als er helemaal geen kamervragen zijn gesteld.  Het is omgekeerde wereld en gevaarlijk. De extremen winnen terrein.

De SP is, door de machtswisseling van Jan Marijnissen en Agnes Kant, niet meer gevaarlijk voor het kabinet. Groenlinks juicht in feite mee met de regering. D66 is een oppositiepartij, maar voert oppositie tegen de andere echte oppositiepartij: de PVV van Geert Wilders. De VVD is te aardig en heeft alle echte oppositie (Verdonk en Geert Wilders) kalt gestellt.

Met andere woorden, of we het goed vinden of niet, Geert Wilders en de PVV is de echte en enige oppositie in dit land.

Zelfs de actiegroepen zoals WijblijvenHier, Nederland Bekent Kleur en KeerhetTij zijn sinds het aantreden van dit kabinet heel erg rustig. Ze hebben tot 2006 nog oppositie tegen Rita Verdonk als minister van Integratie gevoerd, maar sinds het Generaal Pardon en de hernieuwde toestroom van ongeschoolde huwelijksmigranten, is het erg stil rond deze actiegroepen.Geen wonder, want dit kabinet voert hun voorstellen uit.

Zodra de PVV toe zou treden tot de regering, komen de knokploegen van de AFA, de Rene Danens en de islamitische actiegroepen in het geweer. Sociale onrust zal georganiseerd worden. Al die slapende actiegroepen komen weer uit hun holletje gekropen. Ik ben benieuwd.

1 comment:

Tarak said...

Voor de kiezers is dit geen nieuws, meneer Madura. Misschien nog wel voor politici.


Offtopic: Obama's "science and technology advisor" John Holdren, juichend binnengehaald als fervent "global warming" bestrijder heeft in de jaren zeventig een leuk boekje geschreven (co-auteur): Ecoscience.

Leuke tekstvoorbeelden van dit milieubeweging vriendelijke boekje:
Women could be forced to abort their pregnancies, whether they wanted to or not;
• The population at large could be sterilized by infertility drugs intentionally put into the nation's drinking water or in food;
• Single mothers and teen mothers should have their babies seized from them against their will and given away to other couples to raise;
• People who "contribute to social deterioration" (i.e. undesirables) "can be required by law to exercise reproductive responsibility" -- in other words, be compelled to have abortions or be sterilized.
• A transnational "Planetary Regime" should assume control of the global economy and also dictate the most intimate details of Americans' lives -- using an armed international police force.


Lees en huiver, het is allemaal gedocumenteerd inclusief foto's van de betreffende pagina's: http://zombietime.com/john_holdren/

Maar ja.....hij is een Democraat en "progressief", dus dan mag je natuurlijk dergelijke voorstellen doen zonder voor fascist of eugenetica aanhanger uitgemaakt te worden.... of zouden linkse amerikaanse websites hier nu ook mee aan de slag gaan? Zombietime zit meer in de conservatieve hoek, en Michelle Malkin die het prominent op haar weblog postte is nog rechtser dan ik.

Nogmaals: Technology and Science advisor voor Obama.....

Saillant detail: Meneer John Holdren noemt mensen die niet meegaan in de global warming hoax van politicus Al Gore: "dangerous"
Ben benieuwd wat voor naam hij heeft voor zijn eigen doodenge totalitaire waanzin.