Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, September 24, 2009

Al Quds-demonstratie in London 2009

Door Keesjemaduraatje
Al die mensen die nu demonstreren tegen Israëlische producten, voelen die zich met deze beelden verwand? willen ze hiermee geassocieerd worden?

4 comments:

Steady Freddy said...

Al die mensen die nu demonstreren voor Israëlische producten, voelen die zich met deze beelden verwant? willen ze hiermee geassocieerd worden?

http://www.youtube.com/watch?v=6Pj79OHBQK4&NR=1

Painted Bird said...

Mensen associeren zich met van alles, geheel bewust en geheel vrijwillig. De een ziet een groep schreeuwende etterbakken, de ander ziet een groep heroische vrijheidsstrijders. Voorbeelden ten overvloede aan beide kanten maar Israel bashers zouden zich eens moeten afvragen in welke nagestreefde maatschappij ze het liefst zouden willen wonen, of zelfs maar enkel zouden kunnen/mogen wonen.

philippine said...

@ Peter Siebelt

Ik kan de allerlaatste link niet openen. Ligt dat aan mij?

Painted Bird said...

De link heeft een . teveel aan het einde.
http://www.pchrgaza.org/special/call.htm