Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, September 21, 2009

Drukke Weken

Door Keesjemaduraatje
Wat zit er nog allemaal in de koker van de Keesjemaduraatje? Te veel eigenlijk. Want, druk met werken. Er komen nu allerlei projecten op mij af en die brengen stress. Ik kan er ook niets aan doen. Toch zijn er artikelen die geschreven moeten worden.

Redrat8 -Wie is eigenlijk Yoghurt? Een verhaal over de kraker die op 13 september 2008 in en voor kraakcafé Vrankrijk verrot werd geslagen en sindsdien in een rolstoel zit. 

-Wie zijn de bestuursleden? Waarom kwamen de bestuursleden van kraakcafé Vrankrijk tot drie keer toe niet opdagen, nadat ze daartoe door de politie gevorderd werden?

-Boekrecensie  over "Neu-alter Judenhass, antisemitismus, arabisch-israëlischer Konflikt und europäische Politik" Dat is het boek waarmee ik in Berlijn bijna mijn oog heb uitgestoten.   

-Verder krijg ik van de uitgeverij Papieren Tijger nog het boek Verstoorde kringlopen (over de jaren zestig) en RedRat en daar ga ik dan recensies over schrijven.

-Positief denken als vernieuwende kracht in mijn leven. Dat is een stuk tekst dat al bijna klaar is en dat gaat over dat ik heel erg in put zat, maar dat is al weer 18 jaar geleden, maar dat maakt niet uit en dat ik toen het "positieve denken" heb gevonden. Je moet toch wat.

Verder de gebruikelijke blogs over Israël, kraken en mijn eigen leven. Eigenlijk best leuk dat de twee thema's waar ik eigenlijk niets mee te maken wil hebben: kraken en Israel, hier de meeste reacties oproepen. Misschien omdat het idee van gewapenderhand een stuk land of een huis bezetten, zonder dat je juridisch gezien recht op dat stuk land of dat huis hebt, erg tot de verbeelding spreekt.

Het gaat allemaal wel een tijdje duren. Want ik moet ook nog geld verdienen, maar bovenstaande komt op een gegeven moment.

6 comments:

Katje Borgesius said...

Ik zie je stukken met belangstelling tegemoet.
Even een technisch puntje over de nieuwe layout (die me goed bevalt, al was die gele pagina wel heel karakteristiek): Is het mogelijk een witregel te plaatsen tussen de naam van een reageerder en de volgende reactie? Het is nu één grote lap tekst. Dat oogt niet fijn en maakt het moeilijker een bepaalde reactie terug te vinden.

keesjemaduraatje said...

@Katje:ik probeer er een streep tussen te krijgen. Maar is tot nu toe nog niet gelukt.

keesjemaduraatje said...

test voor het lijntjes eronder te zetten

stoethaspel said...

< hr > minus spaties doet het niet, Kees?

Ben benieuwd, net als Yoghurt zelf, denk ik, wat je te vertellen hebt over wie Yoghurt is. Misschien leren we nog eens wat :)

stoethaspel said...

minus spaties?
welverdorie

<
h
r
>
en dan aan elkaar bedoelde ik dus...

keesjemaduraatje said...

@Stoethaspel: wat bedoel je met minus spaties?