Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, September 17, 2009

Economie trekt weer aan

Door Keesjemaduraatje
Precies een jaar geleden merkten we op het werk plotseling van de ene week op de andere, dat de crisis was uitgebroken. Weinig nieuwe aanvragen. Projecten die stopgezet worden. Onze manager kwam terug van vakantie en ze riep: "Wat is het hier stil". Een half jaar daarna begonnen de ontslagen. Maar dat werden geen ontslagen genoemd. Werknemers die overtolig zijn, worden in het "career transition center" te werk gesteld. "War is Peace".

WerkNu in de herfst van 2009 krijg ik van de ene dag op de andere vier nieuwe aanvragen voor ICT-projecten. Een bank, een chemie-concern, een flessenfabriek en een kopieermachinefabriek. Zoveel dat het al weer een beetje op werken begint te lijken en mensen al weer dreigen met overspannen worden. Zo mogen we het horen. 

Dus wat dat aan gaat, is het misschien goed dat deze regering helemaal niets doet, want misschien ziet 2010 er geheel anders uit dan ze nu voorspellen. De crisis zou over kunnen waaien en dan komt er weer geld in het laatje.

No comments: