Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, September 04, 2009

Huis van Natasha Gerson afgebrand

Door Keesjemaduraatje
Op vrijdag 21 augustus 2009 is het huis van Natasha Gerson in Balkbrug volledig afgebrand.

Brand_gerson

Natasha Gerson is als kraakster bekend geworden door haar boek Plaatstaal, waarin ze de levenswijze en het radicale gedrag van de krakers treffend beschrijft. Op dit weblog figureert ze aanvankelijk onder de naam "Sanspareille" en later gewoon onder de naam "Natasha". Op Geenstijl lag ze als reaguurder met de naam "Campion" langdurig in de clinch met terrorisme expert Peter Siebelt.

Tijdens het Vrankrijk drama van 13 september 2008 was Natasha aan het chatten met één van de bewoners, waardoor bij haar insider-kennis werd verondersteld.   

De brand is volgens Natasha veroorzaakt door een vonkspuwend kroonsteentje boven de plafonniere op zolder.

13 comments:

Peter Siebelt said...

Natasha,

Afschuwelijk, wat een drama.

Ik heb het vakmatig menigmaal van dichtbij mogen meemaken.

Ik hoop dat je je kostbaarheden, waaronder computer, fotos en documenten in veiligheid hebt kunnen stellen en wens je sterkte bij de wederopbouw.

stoethaspel said...

Ik heb het als kind bij ons ouderlijk huis meegemaakt. Zoiets gun je niemand. Sterkte!

MS said...

Vreselijk. Ik ben ooit bijna verbrand toen ons huis in brand stond. Gelukkig is iedereen gezond buiten gekomen en dat is toch het belangrijkst. Ik weet niet welke wandaden er gepleegd zijn, maar bij ons stond de halve buurt ongegeneerd "schatten" te zoeken tussen de smeulende puinhopen. Een vrij schokkende ervaring. Iets positiefs wat ik heb overgehouden aan het hele gebeuren is dat ik niet aan spullen hecht. Slechts aan dingen die echt belangrijk zijn! Veel sterkte toegewenst!

Tarak said...

Wat verschrikkelijk!

Mocht ik iets kunnen betekenen, dan hoor ik het graag.

puk said...

ergens vind ie t leuk, die siebelt!

stoethaspel said...

Ja, vast puk. Want dat is moeilijk te bevatten, niet? Een empathisch vermogen naar mensen toe die buiten je politieke straatje vallen... Bah.

Peter Siebelt said...

@puk | 6 september 2009 om 1:17
@stoethaspel | 6 september 2009 om 10:47

Zielige minkukels. Vanuit jullie mentaliteit begrijp ik dat je het NIET kunt bevatten dat ik in deze (brand bij Natasha) meen wat ik schrijf.

piet stok said...

Meneer Siebelt, u moet leren zorgvuldiger te lezen, dan wel te interpreteren, want meneer/mevrouw Stoethaspel neemt het juist voor u op.

Peter Siebelt said...

@piet stok | 7 september 2009 om 8:15
Bedankt voor deze terrechte vingerwijzing.

@ stoethaspel | 6 september 2009 om 10:47
Mijn oprechte excuses, soms reageert een mens in boosheid iets te snel.

anti-siebelt said...

ja en dan sla jij ze gewoon dood toch? Enge creep!

stoethaspel said...

Geen punt, Peter. Geen punt. Kun je, om te lachen, niet een keertje heel hard "BOE" roepen tegen puk/anti-siebelt? Men schijnt erg bang voor je te zijn, namelijk.

keesjemaduraatje said...

pukkie verraad zichzelf

Natasha said...

zucht... bedankt voor de goede wensen.