Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, October 01, 2009

Itamar Marcus (PMW) bij Christenen voor Israël

Door Keesjemaduraatje
Vandaag hield Itamar Marcus, de directeur van de Palestinian Media Watch, een lezing voor de Christenen voor Israel in Nijkerk.

Itamar_marcus

Vele leden, gasten, journalisten en andere belangstellenden bezochten de lezing. Indrukwekkend waren vooral de vele uit het Arabisch vertaalde kinderprogramma's van de Palestijnse TV, die Itamar liet zien. Zowel Hamas als de PA moedigen kinderen in de kinderprogrammas aan martelaar te worden en met geweld alle Israeli's uit Israel te verdrijven. Het bestaan van de staat Israël worden geheel ontkend en afgewezen.

De aanwezigen stelden enkele vragen aan Itamar Marcus, waaruit bleek dat ze vinden dat Israël meer moet doen om deze feiten onder een groter publiek te verspreiden. Uit de beantwoording van de vragen bleek dat Itamar een positief wereldbeeld heeft en veel heil in opleiding en scholing ziet. Zijn acties voor bekendmaking van de ware ideologie van Hamas en PLO hebben wel degelijk effect.

In Noorwegen worden stemmen om de subsidie aan haatpropaganda te staken steeds luider. Laten we zorgen dat in Nederland ook meer feiten over Hamas en PLO bekend worden. Onder andere door de weblogs.

Fragment van de lezing van Itamar Marcus:Inleiding met psalmen:

4 comments:

Peter Siebelt said...

Prima werk Kees.

philippine said...

Beste Keesjemaduraatje, klassewerk.

sjun demartelaere said...

Zou tante Anja nog open staan voor meer licht op zaken? Of zou ze het op haar SP-blog houden bij haar daw'a waarin ze de koran als stappenplan naar rechtvaardigheid aanprijst in afwachting van consumering van haar huwelijk?

Dorith said...

Hoe kan er op die manier ooit vrede komen?