Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, September 04, 2009

Madonna is een toffe vrouw, toch wel...

Door Keesjemaduraatje
En nu? Gaat het Palestina Komitee nu niet alleen Leonard Cohen, maar ook Madonna boycotten? Ik hoop dat er nog meer artiesten zijn die zelf nadenken..

5 comments:

Peter Siebelt said...

Ter info: http://www.refdag.nl/artikel/1430417/In+actie+voor+vriendje+Ramadan.html

lol said...

Madonna is gewoon knetttergek!

PC-probleem said...

Ik weet niet wie Madonna is, maar wat ik wel constateer is dat deze webpagina erg langzaam opent als gevolg van de afbeelding van dit zangduo. Kan daar wat aan gedaan worden, heer Maduuratje?

keesjemaduraatje said...

daar moet je gewoon ff doorheen Socio, Madonna is zo belangrijk, daar willen we wel even wachttijd voor op de koop toe nemen.

AJ - Raalte said...

Deze man vergeet waarschijnlijk maar al te graag alle schade en leed die vrije toegang van Palestijnen in Israelische plaatsen en aan Israelische burgers hebben toegebracht vóór het aanleggen van het veiligheidshek (slechts zo'n 5% is muur, tegen scherpschutters!).