Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, September 16, 2009

Mijn nieuwe intelligente design

Door Keesjemaduraatje
Nou heb ik al twee dagen een nieuwe design op mijn weblog gezet en ik heb nog maar van twee mensen commentaar gehad. Eerst van een islambasher en daarna van een directeur van een extreem-linkse uitgeverij. Dat bewijst wel weer waar ik sta en met wat voor mensen ik allemaal contact heb.  Waar ik voor sta is natuurlijk een ingewikkeld uit te leggen materie. Ik ben extreem-links en tegen de islam, wat wil een mens nog meer? Daar is geen partij voor en daar is geen mens van gediend, waardoor ik hier op dit weblog lekker iedereen tegen de schenen kan schoppen en dat lukt me aardig.

Piersonrellen2De foto bovenaan dit weblog laat de Scheveningse haven zien. Daar was ik 7 maanden geleden met een zeilschip aangemeerd. Op dat zeilschip waren drie bemanningsleden: een Duitse kapitein, tevens eigenaar van het schip, een stuurman, tevens vroegere strijdmakker van Joschka Fischer en de navigator en dat ben ikzelf. Zo gaat dat dus altijd bij mij. Ik stap ergens binnen en dan blijkt opeens 33% van de vermeende burgerlijke aanwezigen ex-kraker of oud-communist te zijn, of beide tegelijk. Ik trek dat aan. Het is mijn lot.

Precies twee dagen geleden stond ik opnieuw aan precies dezelfde Scheveningse haven, vanwege een ICT-project bij een groot vervoersbedrijf. De Sybase DBA stond naast me een sigaret te roken en vooruit ik nam er zelf ook één, ook al ben ik geen roker. "De development coordinator van de klant is ook bij de Pierson-rellen in Nijmegen geweest", sprak hij onverwacht. "Net als ik."  Het is toch niet te geloven, dacht ik nog. Dan denk je met serieuze IT-specialisten  bezig te zijn en dan zitten er zonder dat ze het van elkaar weten weer drie krakers bij. Het is een niet uit te roeien onkruit in de samenleving.

"Vondelstraat-veteraan, en Kroningsveteraan", zo stelde ik me aan hem voor. Ik gaf hem een hand. Ik denk dat deze gedeelde achtergrond het ICT-project wel van voordeel zal zijn.

12 comments:

Pineut said...

Eerst maar even complimenteren dan met je nieuwe intelligent design, het is "lekker strak" en wat de bezoekers en reaguurders betreft : er komen vast meer bezoekers en minder reacties maar het bewijst dat ze geintereseerd zijn in de sterke stukjes van keesjemaduraatje. Voor de rest moet keesjemaduraatje gewoon keesjemaduraatje blijven.

Vr. Gr. Pineut

piet stok said...

Jeetje, en ik dacht nog wel dat het aan mijn computer lag! Ben sinds gisteren druk in de weer met het raadplegen van experts, omdat de website van keesjemaduraatje op 'wit' is gegaan. Dacht dat het iets met mijn brouwser te maken had, of erger, een virus!

Hoewel is een bloedhekel had aan de mallotige plaatjes op dit weblog, zoals van Thatcher en nog wat van die lui, moet ik bekennen dat ik die nu een beetje mis. Ja. Maar ja, alle verandering is even wennen, en voor je het weet...

Vraagje: waar is de foto genomen die bovenaan deze nieuwe weblog prijkt? Zit er een diepere betekenis achter? Heeft het soms iets te maken met de kwestie 'Vrankrijk'?

Opmerking: de reacties lopen nagenoeg in elkaar over, wellicht moet er iets van een duidelijke scheidslijn worden aangebracht. Al was het maar om te voorkomen dat mijn bescheiden toevoegingen verward worden met die van anderen.

Ge said...

@Je denkt dat je met het veranderen van je website opeens weer "extreem" links bent? Werd het een beetje saai om "gewoon" rechts te zijn? Maar misschien is "extreem" links wel zoiets als "gewoon" rechts!

keesjemaduraatje said...

@Ge: ik zal mijn tekening nog eens naar boven halen, waaruit blijkt dat als je maar lang genoeg naar links loopt, je uiteindelijk rechts uitkomt. Maar in jou geval moet je nog er eens goed over nadenken wat de islam en de palestijnen nu eigenlijk met "links" te maken hebben, afgezien van het feit dat hun activiteiten een nivellerende werking hebben en hun bomaanslagen iedereen kunnen treffen en dat zowel islamisten als "links" onze samenleving kapot willen maken en een bloedhekel aan de Verenigde Staten van Ameriak hebben. Ben ik nog iets vergeten?

philippine said...

beste Keesjemaduraatje, ik vind je weblog er mooi uitzien. Dan maar zónder plaatjes (slik). Vergeet vooral niet uitgebreid dat boek te bespreken dat je in Duitsland hebt gekocht, je weet wel Joshka Fischer en Arafat of zo iets dergelijks. Graag dan ook met diepgaande en verregaande conclusies en zo. Ik kijk er naar uit.

Ge said...

@Keesjemaduraatje. He, jij noemt jezelf extreem-links, niet ik hoor.
Overigens zou je tegen iedere vorm van godsdienst moeten zijn. Heeft tot nu toe alleen maar ellende gebracht tot het met het claimen van land toe omdat ons dat "beloofd" is.
Heb je zo'n bloedhekel aan de VS? Ben je er al eens op vakantie geweest? Mooi land, aardige mensen.

keesjemaduraatje said...

@Ge: dat is zo'n dooddoener en non-argument. "Je zou tegen alle godsdiensten moeten zijn". Je kan net zo goed bij de zee gaan staan en tegen eb en vloed protesteren. Dat soort argumenten gebruiken mensen die zogenaamd tegen alle godsdiensten zijn en als een neefje wordt gedoopt of belijdenis doet, niet naar de kerk gaan, maar die dan wel uitgebreid op iftars en suikerfeesten gaan rondhangen, omdat ze zogenaamd zo van de multiculti samenleving houden.

Pineut said...

@Ge

Jij kunt wel tegen elke vorm van godsdienst willen zijn maar helaas voor jou zijn er ook mensen die juist voor godsdienst zijn. Ga je nu al die mensen bestrijden ? Vooral moslims hebben volledig maling aan jouw mening.

Ik heb nog een nadenkertje voor je :

Moslims zeggen : De islam is de volmaakte godsdienst. Er even hypothetisch vanuit gaande dat die bewering waar is kan men aan moslims dan vragen; u beweerd dus dat uw godsdienst volmaakt is en dat de islam vrede zou brengen, waarom is het dan dat zowel in islamitische landen als in niet islamitische landen moslims andere moslims vermoorden ? Bewijst dat feit niet dat de godsdienst islam verre van volmaakt is en absoluut geen vrede brengt en toont dit niet gewoon aan dat u glashard staat te liegen ?

Voor de goede orde, zowel moord als liegen is een zonde in de ogen van G'd.

Vr. Gr. Pineut

Anonymous said...

@philippine
Hij is nog aan het re-designen en testen.
meteen in productie veranderen enzo, let maar op, word echt heel mooi!
En eh @Kees: dat klinkt niet echt links wat je in die reacties allemaal schrijft, waar sta je nou eigenlijk voor?

Anonymous said...

Vond deze nog speciaal voor Ge http://www.youtube.com/watch?v=22CGlF7l5MI&feature=player_embedded
word je helemaal nostalgisch van

Herman said...

dag Keesjemaduraatje,

Omdat je zo lief vraagt om een reactie op het design hierbij dan: alles is wel prettiger leesbaar maar die foto bovenaan vind ik ontzettend lelijk. Is dat de Scheveningse haven? Ik dacht eerst dat het een deel van de Oosterscheldekering was.

Wat wel leuk is: ik herkende mezelf onmiddellijk in de termen 'liberaal, links en conservatief' in één zin. Maar goed, ik ben dan (ook) al zo'n ex-kraker die in politiek opzicht het hele rondje heeft gelopen.

keesjemaduraatje said...

hallo Herman,
het is de Oosterscheldekering. Een paar dagen geleden stond e nog een foto van de Scheveningse haven op.
Liberaal, Links en Conservatief is een uitspraak van de Duitse komiek Horst Schlämmer, die nu een parodie op de Duitse verkiezingen van 27 sept. maakt.
Ik ebn nog naar een mooie kop aan het zoeken