Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, September 25, 2009

Suikerfeest, Al-Quds-dag en Hezbollah

Door Keesjemaduraatje
Hoe het einde van de heilige maand ramadan, de anti-Israël-dag (Al Quds-dag) en de oproep tot de boycot van Israël op een haatdragende en gewelddadige manier worden uitgebuit door islamisten in West-Europa, kunnen we zien in onderstaande film. De activisten die nu oproepen tot boycot van Israëlische producten zouden zich beter moeten realiseren waarmee ze zich eigenlijk solidariseren:


We zien Palestijnse vlaggen, Hezbollah symbolen en oproepen tot boycot allemaal in één demonstratie. Nooit meer zeggen dat je het niet gehoord hebt!

3 comments:

Painted Bird said...

Wat vooral opvalt is hoevelen volledig op de automatische piloot aanwezig lijken. Verstand op nul, blik op oneindig en lopen maar. Alsof ze net zo goed tegen de hoge prijs van tomaten hadden kunnen protesteren.

Dit niet om te bagatelliseren. Integendeel, het wordt enger naarmate je langer en beter kijkt.

Pineut said...

En het meest opvallende was nog wel dat er niet eens "snoepjes" werden uitgedeeld.

Vr. Gr. Pineut

sjun demartelaere said...

Waarom wordt dat socialiseringsfeestje niet gewoon Jeruzalemdag genoemd?