Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, October 09, 2009

Denen weten het beter

Door Keesjemaduraatje

JacobgrandetoftdenmarkafatrabbNou hoor je het ook eens van een ander. Op het Deens weblog Balder.org wordt Keesjemaduraatje genoemd als extreem-linkse bron. Zo.

De mensen van Balder kennen Jacob Grandetoft als extreem linkse actievoerder en lid van AFA en Trabb (Red and black block). Nu is Jacob verdachte in de mishandelingszaak van kraakpand Vrankrijk.

(foto: Jacob in zijn Deense tijd)

1 comment:

Marco Knol said...

"Overview of the series of articles about this encounter in the left extremist environment:

Kees Maduraatje 2009 - Alle Kraakpand-Vrankrijk verhalen op een rijtje Kees Maduraatje 2009 - All Kraakpand-Vrankrijk verhalen op een rijtje"

Volgens mij is uw Duits beter dan uw Engels. This encounter in the left extremist environment lijkt mij toch te slaan op de ontmoeting tussen Yoghurt en Jacob G. Maar ik kan me vergissen, en ach, waar heb ik het over op dit tijdstip. Ga vooral door met schrijven hierover.
Wat mij betreft, als bewust linkse niet-dienstweigeraar, ik heb het niet zo op mensen die menen met geweld een conflict te moeten beslechten, of ze nu extreem links, rechts of gewoon dom zijn.