Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Wednesday, October 28, 2009

Trouw: Nouredine Steenvoorden in geen echte moslim

Dat is nu weer eens echt ouderwets lachen. Nouradine Steenvoorden heeft de Relitest van Trouw gedaan en wat blijkt? Hij is geen echte moslim!! Dat is een grote tegenvaller voor deze wannabee moslim die er werkelijk alles aan heeft gedaan om de Nederlandse Identiteit achter zich te laten.

Nouraddinne

1 comment:

Jaan said...

Goh, je kon niet meer reageren bij Peter Smalpad. Jammer, ik vroeg me af of die reaguurders klaar kwamen van hun eigen slap gezever? Immers ze moeten toch wat om hun oeverloze quasi intellectuele gezwets te spuien.