Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, November 29, 2009

Onhandige omgang met Rene Danen

De pleuris is echt uit gebroken binnen  Groenlinks. Dat was nu ook weer niet de bedoeling. Femke wil regeren en nou stelt zich zomaar een extreem-linkse actievoerder kandidaat, die pas een jaar geleden lid is geworden en die actie tegen Wilders voert. Not Done. Waar is de tijd van Wijnand Duijvendak gebleven?

Interessant is wél, dat er argumenten worden gebruikt die rechtstreeks van dit weblog zijn gehaald. Lees maar eens het verslag van Christiaan Jongeneel "Onhandige Omgang met Rene Danen". Daarin wordt een afbeelding getoond, die Keesjemaduraatje gemaakt heeft en waarin alle contacten van Rene Danen met de antisemitische en pro-Hamas-Internationale Socialisten worden weergegeven.
Cool. Dat is nu eens een voorbeed hoe Google ook tegen extreem-links kan werken.

Renedanen_en_de_is_2 

1 comment:

Willem said...

Rara, wie zat er achter de 'vrijwillige' intrekking van zijn kandidatuur ?