Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, November 02, 2009

VARA is er voor Verschillige Mensen

De Palestijnse kinderen krijgen een eigen Sesamstraat. De VARA redactie van Lieve Paul denkt iets met dat thema te moeten doen en wie is de meest geschikte persoon om uit te nodigen? Precies. Gretta Duisenberg. Die weet alles van Palestijnen. NOT

Paul de Leeuw wil nog een beetje lollig doen en laat zijn hond met een bomgordel rondlopen. Heel leuk, die verschillige VARA mensen. Kijk even hoe Gretta het Gazaconflict uitlegt:

4 comments:

Jaan Krats said...

Reacties gemodereerd, ja dat heb je ervan als je de waarheid vertelt over Karnemelk, dat vinden de Staigerpaipen niet gezellie.
Dat terzijde, wat leuk, wat vreselijk leuk is die Paul de Leeuw, zijn hond loopt rond met de enige uitvinding die door de islam is gedaan, de bomgordel, je bent echt je salaris waard Paul. Ik zou wel zingend op willen komen zoals jij ooit deed: Ik ben zo vrolijk, zo vrolijk want Paul de Leeuw is dood, hij liet zijn hondje uit en die deed "boem"

marielle schaepman said...

Lachen, gieren, brullen om tikkie-tik die een bus instapt (vol met Arabisch uitziende mensen, dat dan weer wel). Gretta plast in haar broek van het lachen. Wat een ontsettende armoe.

Peter Siebelt said...

Waarom krijg ik toch steeds braakneigingen als ik Gretta op het 'toneel' zie verschijnen?!

http://eurabie.punt.nl/?id=359315&r=1&tbl_archief=1&

vanhetgoor said...

Heel goed beschouwd is dit heel erg tragische televisie. Er worden hele matige onbeduidende grapjes gemaakt met mensen en honden die zichzelf voor hun achterlijke geloof moeten opblazen. Gretta Duizenberg zit erbij alsof ze het niet begrepen heeft, sterker nog ze heeft geen enkele notie van wat er in de wereld gebeurt, ze heeft geen enkele notie van wat er met de Palestijnen gebeurt. Geen enkel idee, geen flauwe benul bij wie haar sympathie ligt.
Kan iemand werkelijk bestaan die zo weinig hersens heeft, Gretta Duizenberg zit hier in de studio - publieksgeil als ze is - en ze wordt werkelijk finaal afgebrand. Er blijft geen spaan over van haar overtuiging. Ze lacht ook nog. Is dit geen aftakeling die alle andere geestelijk verval overbodig maakt? Het enige zinvolle dat Gretta hier gedaan heeft is de hond weerhouden haar gezicht te likken. Honden likken alles, is een hond ongesteld, dan likt het teefje haar eigen schede. Heeft de hond iets verkeerd gegeten en heeft de hond last van diarree, de hond likt het eigen kontje. En ook in dit geval wil de hond wel likken, het maakt honden niet uit, de hond loopt braaf met een bomgordel om op het toneel. Als de hond het ontstekingsknopje had kunnen vinden dan had de slaafse onderdanige hond, net als haar Palestijnse tegenspelers braaf het knopje ingedrukt. Gretta Duizenberg vind alles goed, ze lacht en laat daarmee duidelijk weten dat zij geen enkel besef heeft van het verdriet wat het Palestijnse volk aandoet aan het Palestijnse volk. Het maakt de Palestijn niet uit hoe een andere Palestijn in honderdduizend stukken en miljoenen bloedspatten uit elkaar springt.

Sommige mensen zijn zo intens slecht dat men hen alleen hele slechte vrienden toewenst. De Palestijnen en Gretta Duizenberg zijn voor elkaar gemaakt, de ene groep is totaal zonder ook maar de minste compasse, en de ander heeft naast geen hart ook geen verstand. Als er een Allah zou hebben bestaan dan zou dit een match zijn geweest die in het Paradijs was beklonken.