Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, December 08, 2009

Afgang van Ahmed Marcouch in beelden

3 comments:

Jaan Krats said...

Dit is diep treurig, ene Fatima Elatik voert een lijst aan in Amsterdam, weet niks anders te melden dan "lullen". Een voorstander van Marcouch vindt zijn afgang een verlies nl. de islam hoort op straat in de tram etc. Zelfs het COC denklt, dat Marcouch de saalafiatische moslim het goed bedoelt met hun.
Amsterdanm is verloren, is definitief moslim gebied, no-go area. De keus was tussen twee Marokkanen, degene met een MAVO diploma won. Die mocht zeker het dubbele aantal fouten maken bij het examen als de Nederlanders, want zo werkt dat toch bij die intellectuelen. Als het niet om te janken was, was het hahaha, wat een waardeloos zooitje is dat, de PvdA, "lullen" ja mevrouw Elastiek gebruikte het juiste woord.
schop dat zooitje toch meteen terug de grens over, het merendeel is steuntrekker of WAJONG-er, straat-terrorist het grootste deel.

sjun demartelaere said...

Zelden zoveel propaganda vanuit een landelijke partij voor een stadsdeelvoorzitter gezien. Uitstekend geconditioneerd journaille bij AT5 die Baâdoud welgeteld 10 seconden de tijd voor zijn verhaal lieten. Zo typich PvdA dat via de subsidiepotten AT5 en kennelijk nu ook al het COC en MVS kort houdt. Hoe meer ik er over nadenk, hoe duidelijker het wordt dat niet islam de PvdA gijzelt maar dat de PvdA islam dermate opdringt dat zelfs seculiere Marokkanen nog als ongewenst worden weggezet.

Simon said...

Wat ik me afvraag is, waarom het COC meent een stemadvies te moeten geven voor een PVDA lijsttrekker. Gaan ze dit nu ook doen voor het CDA, VVD of mischien de PVV ?