Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, December 24, 2009

Fort Hood killersoldaat was terrorist

Nidal Malik Hassan, de soldaat die 13 mede-soldaten neerschoot en 30 anderen verwondde, blijkt toch een islamfundamentalist en jihadstrijder te zijn. Daarmee is het de ernstigste aanslag van een islamterrorist na 9/11 op Amerikaanse bodem.

In het volgende interview worden de argumenten gegeven:<

1 comment:

Hein Maassen said...

Nidal Hassan een terrorist en jihadstrijder? Daar zijn geen bewijzen van, en die zijn ook niet te halen uit deze persoonlijke mening van een generaal b.d.

Een emotionele man, deze oud-generaal. Deze aanslag is de ergste sinds 9/11? Hoe vreselijk deze aanslag ook is, die vergelijking gaat duidelijk mank. Christenen worden vervolgd in de V.S.? Het is praktisch onmogelijk om in de Amerikaanse politiek iets te bereiken zonder althans de indruk te wekken een belijdend christen te zijn.

Kortom: dit interview levert geen argumenten en bewijst helemaal niets. Een conservatieve christen loopt leeg, dat is alles. Overigens vind ik dat deze aanslag grondig moet worden uitgezocht, maar aan speculaties hebben we momenteel niets.