Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, December 04, 2009

Hoogste Legerleiding II

CITRIX draait. Dus dat is wel weer een complimentje waard. Vanochtend om 9.21, staande voor een stoplicht te Den Haag.
"Zijn die files vannacht gedownload?"
"Kan je die files vanochtend nog op de server zetten?"
"Ik ben namelijk op weg naar de klant en die leeft in de veronderstelling dat wij lekker met een installatie bezig zijn en dat er morgen al getest kan worden"

WiredVervolgens aangekomen bij de transportfirma. Gelukkig weerzien met de Iraanse testmanagerin die in de zomer nog de protesten in Teheran met eigen ogen heeft gezien. Maar dat helpt ons nu ook niet verder.
Na de middaglunch staat de applicatie op de server.
"Kan ik melden dat we klaar zijn?"
--"Nog even de applicatie opstarten"
--"Applicatie draait"
"Er zijn nog geen test accounts"
--"Testaccounts aanvragen staat niet in mijn werkpakket"

Verder wel een goede meeting gehad. Al mijn mensen waren aanwezig. De Oracle DBA, de Dotnet-specialist, de EnterpriseOne Consultant. Met de technici van de klant gepraat. De manager van de klant in de veronderstelling gelaten dat hij nou het project heeft gered. Aan elkaar verteld wat er allemaal al klaar is. 

Op weg naar huis. Vlakbij Barendrecht overvallen door moeheid. Op de parkeerplaats achterover in de autostoel een half uur geslapen. Belt de CITRIX man op.
--"We hadden de applicatie draaiende op mijn laptop. Maar nou start die klant zijn eigen PC op en nou crasht die applicatie weer."

We leven nog en morgen weer doorvechten. Dus als jullie morgen nieuwe stukjes op dit weblog zien, dan zijn die allemaal zondag reeds geschreven en met de timer erop gezet en ben ik zelf druk aan het werk. Waarvan acte

1 comment:

christinA eijkhout said...

Is het vreemd als ik denk dat "testdraaien via niet direct aangesloten computer, i.e. laptop" een volgende keer geimplementeerd zou kunnen zijn?