Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, December 13, 2009

Indymedia heeft moeite met de "Zionistische Entiteit"

De Israelische Indymedia website ligt er al een paar weken uit. Onrust bij de headquarters van dit sympathieke anti-globaliserings-netwerk. Hoe te wijzen op een website gevestigd in een staat die je niet erkent en ook niet wilt noemen? Makkelijk toch? Noem het gewoon allemaal "Palestine". Klaar ben je. Dat je daarmee de Hamas-ideologie onderschrijft, die helemaal geen Tweestatenoplossing nastreeft, maar het gehele gebied van het huidige Israel + de Westelijke Jordaanoever + Jeruzalem wil veroveren, dat stoort ze niet.

Israelindymedia_2 Intussen blijft het feit, dat de enige onafhankelijke Indymedia site, die nog enigzins tussen het blowen door, voor de Palestijnen opkomt, en of die site nou "Palestine"of "Israel"genoemd wordt, op het grondgebied van Israel wordt gehost. In Gaza en in de door PA gecontroleerde gebieden bestaat geen onafhankelijke website onder de naam Indymedia.

Aanvankelijk dachten de activisten, dat de Israelische website gesloten was in verband met een onderzoek van de pliessie. Maar dat blijkt niet zo te zijn. De dreadlocks zijn een beetje langzaam met een upgrade van de server.

Pal_indymedia 

No comments: