Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, December 31, 2009

Klimaatactivist op vrije voeten

In de VS hebben ze ook een Clairy Polak. Die mocht de net vrijgelaten klimaatactivist Jeff Luer interviewen. Jeff stak 9 jaar geleden op de parkeerplaats van een Chrysler-dealer 3 SUV's in de fik. Natuurlijk met de beste bedoelingen. Namelijk om aandacht te vragen voor de "klimaatverandering". Sure.

Kijk eens met welke welwillendheid deze brandstichter wordt behamdeld door DemocracyNow. Het weldenkende deel van de natie heeft er best een heleboel begrip voor dat een klimaatactivist een paar auto's in de hens steekt. Vooral als het auto' s zijn waar ze zelf niet in kunnen of willen rijden:

4 comments:

HansM said...

Drie SUV's in de fik en 9 jaar in de bak. Dat zijn nog eens straffen! 90 uur schoffelen zou hij in Nederland hebben gekregen.

keesjemaduraatje said...

aanvankelijk had hij 20 jaar gekregen

Painted Bird said...

Een beetje welwillendheid lijkt me ook op zijn plaats. Tuurlijk, de idioot heeft drie auto's in de hens gestoken. Stom. Maar hij heeft voor elk drie jaar in het gevang gezeten. Zijn schuld aan de maatschappij is daarmee wel betaald dunkt me.

Het 'begrip' van DemocracyNow lijkt me niet gebaseert op zijn stomme actie maar op de volstrekt belachelijke strafmaat.

Peter said...

Wat hebben we een last van die opwarming.

Stonden al die inhalige volvraten in Kopenhagen daar in die winterse kou toch mooi in hun hemd. En op het Amerikaanse continent en in China en in Noord India sterven de mensen inmiddels van de kou.

En wat had je die volgevreten regeringsleiders uit zogenaamd arme landen beteuterd moeten kijken dat hun opgehouden handjes niet zo klakkeloos rijkelijk gevuld werden...

Klimaathysterie = handel in gebakken lucht. Gewoon oplichting. En oplichters horen in de cel!