Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, December 01, 2009

Kristel de Wit?

Op de sprekerslijst van het pro-Gaza symposium op de Erasmus Universiteit van Rotterdam, dat aanstaande vrijdag gehouden wordt, staat een naam die we nog niet kennen: Kristel de Wit van de BathRobe Brigade. Dat zijn mensen die een boycot van Israëlische schoonheidsproducten nastreven.

Helaas wordt het symposium overdag gehouden, maar ik ruik hier een schuilnaam. Kristel de Wit?
Nooit van gehoord. Iemand tijd om FF te gaan kijken?

Er is maar één Kristel actief in dat gehele badjassencomitee en die zie je hier links op het filmpje:

2 comments:

Peter Siebelt said...

Het is een grof schandaal dat onze overheid niet ingrijpt in het misbruik van Universiteiten door professoren/docenten die een eigen politieke zaak nastreven,

De useful Hamas idiots van de Erasmus Universiteit die de studentjes hersenspoelen zijn ondermeer:

Marli Huijer, bijzonder hoogleraar Filosofie van Cultuur, Politiek en Religie;

W. Schinkel, hoogleraar Sociologie;

Paul de Boer, ex-docent Palestinian Central Bureau of Statistics http://people.few.eur.nl/pmdeboer/;

Koo van der Wal, em. hoogleraar Wijsbegeerte en …..

de reeds jarenlange kameraad van de Palestijnen, Frans-Bauke van der Meer.
Hij is momenteel univer. hoofddocent Bestuurskunde, bestuurslid en ex-voorzitter van het Interkerkelijk Vredesberaad. Hij studeerde economie en sociologie in Groningen. Noemt zich econoom, maar voelt zich socioloog. In Groningen was hij vijf jaar werkzaam als student-assistent op het Polemologisch Instituut. Na zijn studie verhuisde hij naar de Technische Universiteit Twente. Daar promoveerde hij. Hij hield zich daar ook bezig met de polemologie en met name de rol van de technologie op dat vlak. In 1990 verwisselde hij de TUT voor de Erasmusuniversiteit in Rotterdam.

Binnen NGO-verband werd hij aktief binnen het IKV. Hij concentreerde zich binnen het IKV-werk op de proliferatieproblematiek. Voorzitter IKV 1991-2000. Sinds 1982 was hij lid van de commissie Internationale Zaken van Pax christi en sinds 1989 is hij lid van het bestuur van Pax (huidige pax Christi/IKV), een van de belangrijkste steunpilaren voor de Palestijnse zaak.

philippine said...

@ Peter Siebelt

Hoe past het IKON hierin? Ze gaan een wekelijkse uitzending aan de PVV en Wilders wijden.