Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Wednesday, December 02, 2009

Kritiek op Tariq Ramadan op Wijblijvenhier.nl

eindelijk eens een moslim die Tariq Ramadan afkraakt. Dat werd wel eens tijd. Tariq Ramadan, de bruggenbouwer tussen Rotterdamse bevolkingsgroepen die niet eens Nederlands spreekt en die ontslagen werd vanwege zijn werk voor een door Iran gefinancierd zender, heeft de moslims in Nederland meer slechts dan goeds gebracht. Veel geld vangen en er weinig voor doen. Dat is natuurlijk niet het meest positieve beeld dat de moslims van zichzelf zouden willen hebben.

Op Wijblijvenhier.nl is er eindelijk eens een moslim, Mimoun Boukiour die dat ook inziet. Aan de naam te zien gaan we er tenminste even vanuit dat ie moslim is, je weet het niet:

"Tariq neem ik het wel kwalijk. De grote voorvechter van de emancipatie van moslims in het Westen zegt nu ineens dat we het niet zonder hem kunnen. Impliciet zegt hij zelfs dat we hem weggestuurd hebben. Dat is niet zo. Tariq heeft een flinke fanclub en kan in ons fijne belastingklimaat blijven wonen en werken als hij wil. Als bruggenbouwer werd hij slechts voor vier dagen in de week voorzien van onderdak en gratis koffie. Hij kan er nu voor kiezen om langer te blijven (hoewel hij nu voor koffie dient te betalen). Hij kan zelfs meer dan Geert Wilders die telkens begeleid moet worden door een leger bodyguards.   "

Goed zo Mimoum!!   Pak Ze!!

No comments: