Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, December 26, 2009

Voorspellingen 2010

-Geert Wilders wordt veroordeeld tot 1,5 jaar voorwaardelijke gevangenisstraf. Daarmee  voorkomt de rechtbank dat hij echt de gevangenis in moet, maar het politieke effect is toch gewaarborgd.

-Keesjemaduraatje bezoekt in februari de bergen van Tunesië en schrijft daar een Cultureel Antropologisch verantwoorde verhandeling over.

-De PvdA leidt een vernietigende nederlaag bij de gemeenteraadsverkiez2006raketinslag_nahariya ingen.

-De eerste handeling van de nieuwe Rotterdamse Gemeenteraad is een motie van wantrouwen aannemen tegen burgemeester Ahmed Aboutaleb.

-Het dreigingsniveau qua terrorisme in Nederland wordt wederom naar beneden bijgesteld.

-In september 2010 een grote aanslag in Den Haag

-Vanwege de politieke strubbelingen die op de aanslag volgen, blijft het demissionnaire kabinet nog het gehele jaar 2010 in functie. Democratie wordt even opzij gezet.

-Koningin Beatrix treedt al weer het gehele jaar door niet af.

-Ahmed Marcouch wordt staatssecretaris van Sociale Zaken 

-Derde Libanon-oorlog start in oktober

- Regime in Noord-Korea valt. Muur blijft bestaan.

-Interdepartementale Werkgroep Twitter-problematiek schrijft een verontrustend rapport over de enorme leegte in de virtuele wereld.

No comments: