Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, December 25, 2009

Voorspellingen 2010

-Geert Wilders wordt veroordeeld tot 1,5 jaar voorwaardelijke gevangenisstraf. Daarmee  voorkomt de rechtbank dat hij echt de gevangenis in moet, maar het politieke effect is toch gewaarborgd.

-Keesjemaduraatje bezoekt in februari de bergen van Tunesië en schrijft daar een Cultureel Antropologisch verantwoorde verhandeling over.

-De PvdA leidt een vernietigende nederlaag bij de gemeenteraadsverkiez2006raketinslag_nahariya ingen.

-De eerste handeling van de nieuwe Rotterdamse Gemeenteraad is een motie van wantrouwen aannemen tegen burgemeester Ahmed Aboutaleb.

-Het dreigingsniveau qua terrorisme in Nederland wordt wederom naar beneden bijgesteld.

-In september 2010 een grote aanslag in Den Haag

-Vanwege de politieke strubbelingen die op de aanslag volgen, blijft het demissionnaire kabinet nog het gehele jaar 2010 in functie. Democratie wordt even opzij gezet.

-Koningin Beatrix treedt al weer het gehele jaar door niet af.

-Ahmed Marcouch wordt staatssecretaris van Sociale Zaken 

-Derde Libanon-oorlog start in oktober

- Regime in Noord-Korea valt. Muur blijft bestaan.

-Interdepartementale Werkgroep Twitter-problematiek schrijft een verontrustend rapport over de enorme leegte in de virtuele wereld.

No comments: