Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, January 07, 2010

Holocaust-Survivor als full-time job

De anti-Israelische activiteiten van Hedy Epstein worden nu ook  in de Jeruzalem Post besproken, net als de acties van Hajo Meyer en Felicia Langer.  Volgens deze krant is er in de Europese Media een groeiende behoefte aan oude Joden die het bestaan van de staat Israel bekritiseren of zelfs ontkennen. Het optreden van deze oude activisten, niet zelden onder het predicaat "Holocaust-Overlevende", verleent de Europese een excuus om oude schuldgevoelens te vergeten en nieuwe haatgevoelens aan te wakkeren.

No comments: