Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, January 21, 2010

Participerende observatie bij D66Eindhoven

Jan Willem Dijk  was in 2006 een enorm actieve voorzitter van D66 Eindhoven. Pamfletten uitdelen. Posters plakken. Vergaderingen over de standpunten van de partij. Dat was het moment, in februari 2006, dat ik lid van D66 werd.

Het was wel een beetje vreemd, dat er twee weken voor de verkiezingen nog naar standpunten gezocht werd. Alsof  je gewoon even een paar denkbeelden uit de mouw trekt en daarmee zieltjes wint. Het idee van D66 Eindhoven voor een fietspad dwars door de stad, zonder onderbrekingen door straten, is in die vergadering geboren.

Vreemd dat Mary-Ann Schreurs, de fractieleidster en lijsttrekker van D66Eindhoven niet op de vergadering kwam. Later bij het pamfletten uitdelen in de stad was ze er ook niet bij. Ik maakte mijn handen vies met afiches plakken, maar Mary-Ann zeker niet.

http://www.mary-annschreurs.nl/2009/12/declaraties.html

http://www.google.nl/search?source=ig&hl=nl&rlz=1R2ADBF_nlNL350&q=%22Jan+Willem+Dijk+%22+d66+eindhoven&meta=lr%3D&aq=f&oq=

http://www.mary-annschreurs.nl/2009/12/declaraties.html

http://web.archive.org/web/20060226040257/http://www.d66eindhoven.nl/

l

No comments: