Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Monday, March 29, 2010

Even een warm gevoel strak trekken

De Oracle migratie loopt niet geheel comme il faut. Daar krijgen wij geen warm gevoel van. De beheerders zijn niet helemaal bij de les en van de project consultants heb ik ook helemaal geen hoge Platslaan2 pet op.

Veels te veel issues die allemaal opeens uit de hoge hoed getoverd komen. Daar moeten de Storage Boys morgen met een stofkam doorheen en ze één voor één plat slaan. We gooien alle obstakels in een grote zeef en wat er in liggen blijft, dat is voor de beheerclub.

Dat is prachtig. Bedankt voor je leadership, maar het moet wel vóór 1 april afgetikt worden en dat is geen grap. Het moet strak getrokken worden, anders gaan we met de sales mannen de boot in. Dan is het ook commercieel helemaal geen mooi plaatje meer.

No comments: