Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, March 09, 2010

Steun Iraanse studentenleider Majid Tavakkoli

Wees een man, draag een hoofddoek

Stuur je hoofddoekfoto uit solidariteit met de Iraanse studentenleider Majid Tavakkoli

door Jahanshah Javid
13-Dec-2009
 

Studentenleider Majid Tavakkoli wordt gearresteerd na een geemotioneerde toespraak op de Amir Kabir Universiteit. Enkele uren na de arrestatie verschijnen foto's in de officiele pers, waarop Majid Menheadscarvessolidarity3150x150 te zien is in vrouwenkleren. Leden van de Revolutionaire Garde beweren dat hij zich had verkleed om te kunnen ontsnappen. Zijn foto verscheen op Fars News, dat wordt geleid door de revolutionaire garde. Iraniaanse mannen tonen hun solidariteit door ook vrouwenkleren aan te trekken en hun foto op het internet te plaatsen.

Wees ook een man en ... email je foto naar jj@iranian.com , uit solidariteit met alle politieke gevangenen in Iran. Zie ook Facebook. Zie ook nieuws op BBC.

mail je foto naar jj@iranian.com


No comments: