Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, March 09, 2010

Steun Iraanse studentenleider Majid Tavakkoli

Wees een man, draag een hoofddoek

Stuur je hoofddoekfoto uit solidariteit met de Iraanse studentenleider Majid Tavakkoli

door Jahanshah Javid
13-Dec-2009
 

Studentenleider Majid Tavakkoli wordt gearresteerd na een geemotioneerde toespraak op de Amir Kabir Universiteit. Enkele uren na de arrestatie verschijnen foto's in de officiele pers, waarop Majid Menheadscarvessolidarity3150x150 te zien is in vrouwenkleren. Leden van de Revolutionaire Garde beweren dat hij zich had verkleed om te kunnen ontsnappen. Zijn foto verscheen op Fars News, dat wordt geleid door de revolutionaire garde. Iraniaanse mannen tonen hun solidariteit door ook vrouwenkleren aan te trekken en hun foto op het internet te plaatsen.

Wees ook een man en ... email je foto naar jj@iranian.com , uit solidariteit met alle politieke gevangenen in Iran. Zie ook Facebook. Zie ook nieuws op BBC.

mail je foto naar jj@iranian.com


No comments: