Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, April 02, 2010

Anja Meulenbelt verdedigt zich op het Libelle-Forum

"Tsjonge wat een opwinding over iemand die bijna niemand van jullie echt kent, en wat een oordelen. Weten jullie zeker dat wat hier allemaal beweerd wordt waar is? Of maakt dat niet uit?
Ik doe een experimentje. Morgen kan iedereen die dat wil vragen aan me stellen op mijn weblog. Serieuze vragen, echte vragen. En ik zal er serieus op antwoorden. Probeer het eens. Tenzij je het leuker vindt om door te blijven roddelen zonder gestoord te worden, natuurlijk. Dan heb ik niets gezegd.
Hier: www.anjameulenbelt.sp.nl
Ik ben benieuwd wie durft."

De huisvrouwen van het Libelle-Forum zijn namelijk niet zo te spreken over Anja omdat ze "trouwt met een ex-terrorist vanwege zijn verblijfsvergunning". Natuurlijk hebben ze dat geheel verkeerd begrepen, volgens Anja. Daarom mogen ze "vragen stellen" op Anja's eigen website.

11 comments:

Louisa said...

Verdedigt zich is met en T.

Louisa said...

Met een t...

Ik ga op vakantie voor ik meer onzin ga uitkramen..

Anonymous said...

Maar ik heb nog wel ff op dat forum van de senator van haat en terreur gezet:

1) Israel is stout, de Palestijntjes zijn lief
2) Anja heeft altijd gelijk
3) Als blijkt dat Anja geen gelijk heeft treedt regel 2 in werking..

Mr. Tomochka said...

Dat heb je mooi opgepakt. Die zogenaamde Libelle mutsen zitten niet te wachten op het wicht Muilenbelt, ze durft niet eens een mail persoonlijk te beantwoorden. De bijdrage van Elly, is voor haar een harde werkelijkheid. Of deze al verwijderd is, weet ik op dit moment niet.

Als ik voor A.M. een karakterschets maak, kan ik in een woord volstaan zij wordt gehinderd door "grootheidswaanzin"

Ik zal je vertellen waarom zij zich geroepen voelt om bij Libelle te posten. Daar zit n.l. ene Willemijn23, voor het gemak zal ik haar nu verder "Wilvenijn" noemen.
Die is al tijden bezig om het Libelle forum naar haar hand te zetten, t.w. naar ultra Links. Alle andersdenkende zijn minderwaardig en worden met grote minachting behandeld. Het moderatie team onder leiding van Naomi grijpt niet in.

Dank je dat ik hier even de ruimte krijg om dit ook kenbaar te maken.

Wij, ..............hebben het vermoeden dat Wilvenijn en A.M. een en dezelfde persoon zijn.

Libella said...

Anja dúrfde gewoon niet op het forum van Libelle te reageren. Het is een angsthaas die zich enkel sterk voelt op eigen terrein. Waar ze zelf de baas is. Zie haar gefrustreerde teksten om fora belachelijk te maken. Libella's hebben een teer punt geraakt ergens in die 124 kilo vlees.

Fleur41 said...

Als oudgediende en verbannen Libelle forumster, kan ik je wel vertellen dat Anja Meulenbelt het zeker goed zal doen bij Libelle. Ze is uiteindelijk met een terrorist gehuwd, dat zet zoden aan de dijk in Politiek Nederland. Dan heb je status, kun je dan ook nog een obscene leuze scanderen dan heb je het helemaal gemaakt.
Het is echt jammer, want de S.P. heeft ook goede punten, maar verliest haar krediet door dit soort mensen. Wie kent niet "Hamas, hamas, alle vrouwen met een leren tas?

Die tassen van ons zitten inmiddels vol, vol met weerstand tegen het linkse gewouwel, Anja doet zicht daar meer dan tegoed aan.

koert said...

Anja verwijderd reacties op haar blog.
Alles wat niet in lijn met de centrale partijideologie is, is fout.

Louisa said...

Aangekomen op mijn vakantiestek/2e woning in 070.
Gekeken op het Libelleweblog.
Volkomen geschift/getikt en rijp voor de psychiater.
Tja...daar zou alleen maar de senator voor haat en terreur achter kunnen zitten maar dames...heren...
Is dit niet te veel eer voor haar ?
Een ziekelijke aandachtsjunk, a la ..vult u zelf maar in...
Alle publiciteit is meegenomen, zelfs negatief..zielig.

Peter Siebelt said...

Anja Leugenbelt mag van mij in haar eigen sop gaarkoken.

Louisa said...

Gisteravond met een medebewoner uit mijn flatgebouw ("appartementencomplex") hier in 070 gegeten op Scheveningen.Verse vis/witte wijn/sla en ik bestel, want mijn buurman is een burger van de VS, een uit de kluiten gewassen Afro-Amerikaan.
En die drinken alleen maar Cola of rode wijn met ijsblokjes.Nog steeds, ja.
Hij snapt geen moer van ons Nederlanders, maar goed, daar komt hij wel rond voor uit en rond is hij.
Een raar volkje vindt hij ons, wij snappen het gevaar van de Islam niet, wij zijn verzekerd tegen ziektekosten en wij gaan vreemd !
Kijk, de laatste tijd beginnen wij te begrijpen dat er gevaar schuilt in de Islam ("Wailders") de Amerikanen moeten zich dadelijk ook gaan verzekeren tegen ziektekosten, dus we gaan aardig op elkaar lijken , vreemd gaan doen we allemaal, maar daar mogen we niet( wederom rond)voor uitkomen !
Maar het ging over Leugenbelt:
Kijk, mijn Yank heeft de hersens van een walnoot, maar hij ziet er zeer potent uit en heeft wat Amerikaanse vrouwen noemen "a bedroom voice in a truckdrivers body", je ziet Geverfd Vogeltje, ik bedien me ook van het Engels, je ziet de andere vrouwen in het restaurant denken:
Dat kleine dikke wijfie, hoe komt zij aan die lekkere Yank ?
En kijk, dat vind ik, primitief als ik ben, nou leuk.
En ik denk dat Leugenbelt het ook leuk vindt met een veel jongere Arabier te geuren..Oestrogenen dus...
Jullie willen uiteraard weten hoe zo'n avond afloopt...
Ach, ik ben 59, hij ook en hij ademt zeer opgelucht als ik na zijn invitatie om de verbroedering te vieren in zijn sponde:"

"Oh no... you are to big for me...Your country is so much bigger than mine..."

Likoed Nederland said...

Wie neemt Anja Meulenbelt nog serieus?

Als je haar mening in twijfel trekt reageert ze op een toon die werkelijk verschrikkelijk is.
En de inhoudelijke reactie die keihard aantoont dat het juist zij is die kletst, censureert ze op haar site!

Zie: http://www.likud.nl/schild.html