Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, April 13, 2010

Eerste overleg Philips en krakers mislukt

"Als de krakers met urine naar het beveiligingspersoneel beginnen te gooien wordt het maken van nieuwe afspraken voor ons een lastig verhaal." Volgens een woordvoerder van Philips heeft een uitvoerig overleg met de krakers van het Philipspand op Vredeoord geen zin. Het voor gisteren geplande gesprek tussen Philips en de krakers was volgens de voorlichter dan ook niet veel meer dan een toelichting op het standpunt van het concern. "Dat is vanaf het begin onveranderd geweest. We zijn niet blij met de situatie en zoeken naar een manier om de kraakactie zo snel mogelijk te beëindigen." Tijs de Bruin, woordvoerder van de krakers, weet niets van urine gooiende krakers. "Ik ben hier de gehele tijd aanwezig geweest, dus het lijkt me een sterk verhaal." Ook De Bruin is teleurgesteld in het overleg met Philips. "Ze stellen alleen maar eisen en hebben niets te bieden. Daar gaan wij niet mee akkoord."

8 comments:

Naomi said...

Zijn er hier nog "verachtelijke joodjes"? Graag melden bij de PVV voor een enkeltje Poolse bossen.

Louisa said...

Keesje, dat kraakgebeuren intereseert mij en anderen niet zo.
Vanuit de Meulenbelthoek (ach, wat zielig is ze toch, ze zieltoogt...)probeert ene Naomi een voor mij onbegrijpelijke boodschap over te brengen uit de site van de Haatsenator.
Het blijft onduidelijk of Naomi een fan is van Anja of niet.
Ik heb ff gekeken op de site van onze senator van de SP, maar zo als gebruikelijk snap ik het weer niet, behalve dat zij een aanloopje neemt naar haar welbekende Jodenhaat...
En natuurlijk vergeet zij ff voor het gemak het feit dat Gamas tegenstanders heeft doodgeschoten.
Zo goed, Naomi ??
Aandacht genoeg gehad ???

Of heb je er nog wat aan toe te vogen ?
Verduidelijking, misschien ??

Louisa said...

En...omdat ik er van overtuigd ben dat mevrouw de senator hier kijkt hoe haar tegenstanders reilen en zeilen:

"Zeg Meulenbelt: is het niet simpeler om de kreet "Jooden niet gewenscht" gewoon op je site te pleuren ipv allerlei moeilijke constructies die in feite het zelfde willen uitdrukken ?"
Kijk, ik kan die kreet bij jou neerpletteren, maar die wis je of maakt mij belachelijk...
Sorry Kees...

Zo, Louisa gaat in de aanloop naar 4 en 5 mei, die zij tegenwoordig viert in 070, ff aan haar eigen gemoedsrust denken, dus...

Painted Bird said...

@ Louisa, je bent soms wat minder gemakkelijk te begrijpen (hoewel ik het instinctief lang niet altijd met je eens kan zijn ). En soms meer dan je zult denken.

Maar een meer begrijpbare verklaring/statement van Naomi lijkt me niet onwenselijk.

Louisa said...

Geverfd Vogeltje, als je het in verband met je bloeddruk aandurft:
Ga even langs bij Anja en het wordt je duidelijk...

Painted Bird said...

Dank voor de waarschuwing Louisa. Helaas moet ik Anja vermijden uit gevaar dat ik daadwerkelijk ontplof. En binnen een meter van haar is dat bijna een verleidelijke gedachte ;)

Louisa said...

@Geverfd Vogeltje, er zijn van die momenten dat ik zo dom ben om me te laten verleiden er toch een kijkje te nemen en dat komt me zuur te staan.
Het is niet alleen de onzin die zij zelf uitkraamt, maar ook de slijmerige ondersteuning die zij krijgt van haar discipelen.
En die verwijzingen naar artikelen, die hun gelijk moeten onderstrepen..

En tenslotte het feit dat al het andere leed in de wereld haar geen ene mallemoer raakt ( het leed van de diverse bevolkingsgroepen in Afrika bijvoorbeeld )
alleen maar het conflict in het Midden Oosten.
Enfin, ik ben ook weer eens ontploft, ene Naomi wordt bedankt.
Shalom !

Painted Bird said...

Heb het toch even nagezocht. Verachtelijke joodjes. Begrijp ik goed dat Naomi keesjemaduraatje gelijkstelt met een verrader van 'de goede zaak'..? De Anti-Craker? Compliment verpakt met een rode strik, van een geitenwollensokkenleeghoofd die of te oud of te jong is om te kunnen denken met hart..