Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, April 10, 2010

Matrassen en TeeVee gaan gewoon naar binnen

Volgens de media wil Philips de krakers van het VN gebouw aan de Boschdijk te Eindhoven zo snel mogelijk ontruimen. De security zou niemand het gebouw meer in laten. Maar Nederland zou Nederland niet zijn als de voornemens precies zo uitgevoerd zouden worden als in de krant staat vermeld. Gisteravond ging er gewoon een matras, een stoel en een TeeVee-toestel het gebouw binnen. De security met hun honden stond erbij te kijken. Helaas kon de kraker die bij de TeeVee hoort niet over het hek en liep verloren rond het terrein.

Teevee_vn

Philips wil krakers zo snel mogelijk lozen

EINDHOVEN - Philips onderzoekt hoe zij zo snel mogelijk de krakers uit haar kantoor aan de Boschdijk kan krijgen. Eén van de gebouwen van het concern wordt sinds gisteren door ruim twintig krakers bezet.

Philips is niet blij met de actie omdat er nog gewoon gewerkt wordt op het terrein. De officier van justitie heeft de kraak wettig verklaard. Het pand heeft langer dan een jaar leeggestaan.
Rond het gebouw houden beveiligingsmedewerkers al twee dagen de wacht. Niemand mag het pand nog in. De beveiligers zouden zijn ingeschakeld door Interim Vastgoedbeheer, dat het pand zou beheren. Ook de politie surveilleert extra.

2 comments:

Peter Siebelt said...

Ik vraag me af of de leiding van de Philips-beveiliging zijn vak wel verstaat. Indien ze het profesioneel aanpakken staan de krakers binnen een week weer op straat.

Om verdere ellende te vookomen dient men eens grondig het eigen onroerend goed beheer tegen het licht te houden.

Tessa said...

Heeft er wel eens iemand een M line matras geprobeerd?