Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, May 31, 2010

Gaza militanten wilden martelaar worden

Volgens Palestinian Media Watch riepen de Gaza-activisten, die afgelopen nacht met messen en staven  Israelische commando's aanvielen, anti-Joodse teksten en "Gaza bereiken of Martelaar worden.

Hier is de bijbehorende film:

6 comments:

gentle giant said...

Het leven van een blokkade breker is nooit grappig.

ethan said...

Demonstrators Use Violence Against Israeli Navy Soldiers Attempting to Board Ship

http://www.youtube.com/watch?v=bU12KW-XyZE&playnext_from=TL&videos=ka5eZA3PH8g

Jaan said...

Ik hoor net Job Cohen samen met Pechtold zeggen dat het de schuld is van Keesje Maduraatje of van Geert Wilders, omdat hij 2 ezels achter deuren verstopt had.

Tarak said...

Naar ik begreep van iemand met een militaire achtergrond op Fok!(jaja..fok!) geeft onderliggende link de legale reden aan waarop Israel het schip mocht onderzoeken:

http://en.wikipedia.org/wiki/Hostis_humani_generis

Het is mij nog niet duidelijk of het schip in internationale water lag of niet overigens.

gerben said...

en mooie anna en de andere vredes activisten zongen natuurlijk gezellig mee... tja doet me een beetje denken aaan het 'horst wessel lied van de sa...

webmaster Nieuw Religieus Peil said...

De Turkse organisatie Insani Yardim Vakfi of IHH die meevoer op een van de schepen in het konvooi voor Gaza, heeft banden met terroristische organisaties zoals Al-Qaida. Dat blijkt uit onderzoek van het Deense Institute for International Studies uit 2006: ‘The Role of Islamic Charities in International Terrorist Recruitment and Financing’.
Bij een inval door de Turkse veiligheidsdienst in een IHH kantoor in Istanboel werden wapens, explosieven en een jihadvlag aangetroffen. IHH leider Bülent Yildirim was betrokken bij het rekruteren van jihadi’s.
Zie verder: http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/3714