Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, May 25, 2010

Genoeg is Genoeg: SP haalt haatwebsite van Anja Meulenbelt uit de lucht

onverwachts en toch nog verheugend: de website van Anja Meulenbelt, Senator voor Haat en Terreur, is door de SP uit de lucht gehaald. Kijk zelf maar:

www.anjameulenbelt.sp.nl

7 comments:

Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten said...

Het zal een hick up in je verbinding geweest zijn want Truus typt nog vrolijk voort.

keesjemaduraatje said...

he gelukkig maar. Deze link werkt wel:

http://anjameulenbelt.sp.nl/weblog/

Cpt. Iglo said...

De webzijde van genoemd kattenvrouwtje (zie http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=1284 ) functioneert helaas nog gewoon. Over iemand blij maken met een dode mus gesproken.

pieter said...

Het licht gaat helaas nog niet aan bij de SP. Met Meulenbelt (en ook Bommel) erbij zal de SP alleen nog maar dieper vallen.

vanhetgoor said...

Is het niet zo dat men WordPress kan aanpakken voor het faciliteren van het propageren van haat? Anja Meulenbelt is een afschuwelijk mens dat er nog steeds mee weg is kunnen komen met het plegen van censuur en het plaatsen van berichten die doelbewust een foutieve weergave van de werkelijkheid waren. Ik denk niet dat WordPress zich hier voor leent.

Derk said...

Laat Anja nou gewoon doorgaan met vuilspuiten. Dan weet NL tenminste waar ze aan toe zijn. Ze gaat ook al niet meer zo vaak naar haar `echtgenoot`in Gaza. Zou dat de reden zijn dat Anja zo in de knoei zit. Zie haar onnozele antwoord aan miss Lariachi.

Louisa said...

Ik heb een aantal malen bij de SP mijn bezwaren ten AM uiteengezet.
Nadrukkelijk gezegd dat het in deze democratische rechtsstaat Not done is dat een senator zo handelt.
Nimmer antwoord gehad, maar met de verkiezingen in het vooruitzicht benadrukt dat de SP een partij is die stemmen kan trekken van de arbeidende bevolking en dat AM daar in dwars ligt.